Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Hotel arrangementen

Natuurlijk krijgen onze poezengasten iedere dag knuffels en aandacht, maar wilt u haar EXTRA laten verwennen dan bieden wij hiervoor diverse extra arrangementen om haar echt een topvakantie te geven. Wat dacht u van een lange één op één speel – en/of knuffelarrangement. Bedenk eens hoe leuk uw huisdier dit zal vinden!

Onderstaande arrangementen kunt u bij uw reservering bijboeken.

 

Arrangement ‘Spelen’

Vindt uw poes het leuk om te spelen? Dan is het superleuk om een speelarrangement bij te boeken. De verzorger gaat één op één spelen en zal hierbij allerlei speeltjes gebruiken zoals de dansende vis, de kattenveertjes, de puzzeldoos en niet te vergeten de interactieve muis. We zullen het spel afstemmen op wat uw poes leuk vindt om te doen. U mag natuurlijk ook zijn favoriete speeltje meegeven “Hiermee wordt het zeker een onvergetelijke vakantie”!

 

Arrangement ‘Knuffelen & Kroelen’

Is uw poes een echt ‘knuffeldier’ dan is dit een leuke extra die wij uw poes kunnen bieden. De verzorger gaat  één op één knuffelen en kroelen. Op deze manier wordt  zij nog meer verwend dan al het geval is. “Quality time”!

 

Arrangement ‘Verwennerij’

Is uw poes jarig of wilt u haar gewoon extra verwennen dan hebben wij een heerlijke traktatie die er ook nog eens feestelijk uitziet. De smakelijke Cup cakes zijn gevuld met Tonijn, geraspte kaas, een scheutje kattenmelk en afgemaakt met overheerlijke kattensnoepjes. Een lust voor het oog! Zo maken we een feestelijke moment samen uw viervoeter nog specialer. ‘’Hoe leuk is dat’’!?

 

Arrangement ‘Camera’

Heeft uw huisdier net zo’n leuke vakantie als u? Middels onze webcam kunt u dit live volgen vanaf uw vakantieadres! Neem snel tussendoor een kijkje hoe hij lekker ligt te realexen is of aan het spelen is. Op deze manier is uw huisdier toch een beetje bij u. Hoe fijn is dat!?

 

Arrangement ‘Vakantiefoto’

Om een onvergetelijke vakantie vast te leggen is een vakantiefoto superleuk! Tijdens de fotosessie is uw poes is de ster! De fotograaf maakt mooie foto’s van uw poes zowel in de suite als in de buitenveranda gedurende zijn vakantie in ons hotel-resort.

Na afloop maakt de fotograaf een selectie van de mooiste foto’s. Binnen 1 week na het uitchecken kunt u de foto’s in uw mailbox verwachten. ‘’Zo heeft u een mooie herinnering aan de heerlijke vakantie van uw poes!’’ 

 

© Pluk Ontwerpbureau