Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Hondencrèche/Dagopvang

Zoekt u regelmatige opvang voor uw hond?

Ook dan vangen wij uw hond met veel liefde en aandacht op in onze dagopvang, dit kunnen losse dagen zijn maar ook overnachtingen is geen probleem.

Er zijn verschillende rassen welke we niet aannemen zoals bijvoorbeeld: Bull terriër, Pitbull terriër, Bully en Boerboel. Voor de gehele lijst met rassen klik hier.

Luxe hotelverblijf

Terwijl u naar bijvoorbeeld uw werk gaat bezorgen wij uw hond een leuke dag! Uw hond brengt de dag gezellig door in een leuk en speciaal voor uw hond geselecteerd roedeltje met passende soortgenootjes in onze luxe en gezellige dagopvang. Uw hond krijgt veel knuffels en aandacht van onze deskundige verzorgsters. Veel spelen, veel buiten kunnen zijn maar ook altijd naar binnen kunnen om uit te rusten in de luxe hondenkamer met vloerverwarming.

24 per dag open

U kunt uw hond 7 dagen per week en 24 uur per dag brengen zonder een reservering te hoeven maken.

Het ophalen kan van maandag t/m zaterdag tussen 8.30 en 13.00 uur en vanaf 14.00 tot 24.00 uur.

Extra verwennerij

Kan uw hond niet genoeg krijgen van knuffelen, vindt zwemmen geweldig, houdt van een relaxte wandeling met veel snuffelen u kunt dit soort activiteiten ook nog eens extra bijboeken om de wensen van uw hond nog specifieker te vervullen.

Bezichtiging

Natuurlijk bent u altijd welkom om onze prachtige dierenhotel te komen bekijken. Klik HIER om te kijken wanneer dit mogelijk is.

Gratis proefdag

Uiteraard wilt u, en wij ook, zeker weten dat uw hond het leuk vindt bij ons. Wij bieden u daarom een gratis proefdag aan. Klik HIER om een gratis en vrijblijvende proefdag te reserveren.

Haal en brengservice

Ook door ons bij u thuis ophalen en/of thuisbrengen behoort tot de mogelijkheden. In onderstaand formulier kunt u met één klik geheel vrijblijvend informeren de mogelijkheden en kosten.

Tarief en beschikbaarheid

  • Vanaf het moment dat u zich inschrijft voor onze dagopvang berekenen we elke maand minimaal vier dagen.
  • U kunt altijd kosteloos opzeggen.
  • Wilt u geheel vrijblijvend weten of er beschikbaarheid is en een opgaaf van de kosten per dag hebben? We hebben hiervoor een speciaal formulier: klik HIER voor dit formulier.
Poffer is niet te houden als we onderweg zijn naar de crèche. 2 x per week lever ik hem dolenthousiast af en haal ik hem moe, maar voldaan weer op! Saskia Kuik
© Pluk Ontwerpbureau