Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Hondencrèche

Wij vangen uw hond ook met liefde op voor één dag.

Als u voor minimaal vier keer per maand en een aaneengesloten periode van drie maanden of langer dagopvang nodig heeft kunt u gebruik maken van onze crèche.

U krijgt van ons de sleutel van de crèche en kunt uw hond daar brengen op een tijdstip welke u uitkomt. Wij halen uw hond daar weer op en voegen hem in een gezellige groep die qua karakter, leeftijd en grootte bij uw hond past. Uw hond kan zich dan lekker de hele dag uitleven op de speelvelden. De ingang van de binnen- en buitenverblijven staan met elkaar in verbinding. De honden kunnen zich dus naar believen terugtrekken naar hun verwarmde binnenverblijven waar zich ook de manden en bedden bevinden.

De inschrijfkosten voor de crèche zijn 38,00 euro, dit bedrag krijgt u weer terug als de hond meer dan drie maanden aaneengesloten de minimale vier keer per maand is geweest.

Brengen voor de crèche kan elke dag van 5.00 tot 17.00 uur

Ophalen voor de crèche kan elke dag, behalve op zon- en feestdagen tussen 8.30 tot 13.00 uur en vanaf 14.00 tot 22:00 uur

U zult ervaren dat uw hond misschien moe, maar zeer voldaan weer met u huiswaarts keert.

Haal en brengservice

Naast het zelf brengen en ophalen kunnen we u hond desgewenst ook bij u ophalen en/of thuisbrengen.

Prijs en beschikbaarheid

Wilt u geheel vrijblijvend weten of er beschikbaarheid is en een opgaaf van de kosten hebben dan hebben we hiervoor een speciaal formulier, klik hier voor dit formulier.

Poffer is niet te houden als we onderweg zijn naar de crèche. 2 x per week lever ik hem dolenthousiast af en haal ik hem moe, maar voldaan weer op! Saskia Kuik