Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Hondencrèche / Dagopvang

Wij vangen uw hond ook met liefde op in onze dagopvang. Dit is mogelijk wanneer u hier minimaal vier dagen per maand gebruik van wilt maken.

Als u gebruik maakt van dagopvang krijgt van ons de sleutel van de crèche. U kunt uw hond daar brengen op een tijdstip die u uitkomt. Wij halen uw hond op en voegen hem/haar in een gezellige en passende roedel die qua karakter, leeftijd en grootte bij uw hond past. Uw hond kan zich dan lekker de hele dag uitleven in de roedel en op het speelveld. De ingang van de binnen- en buitenverblijven staan met elkaar in verbinding, waardoor de honden zich naar believen kunnen terugtrekken naar hun verwarmde binnenverblijven waar ook de manden en bedden staan.

De inschrijfkosten voor de crèche zijn 38,00 euro. Dit bedrag krijgt u weer terug als de hond meer dan drie maanden aaneengesloten de minimale vier keer per maand is geweest.

Brengen voor de crèche kan elke dag van 5.00 tot 17.00 uur.

Ophalen voor de crèche kan elke dag, behalve op zon- en feestdagen, tussen 8.30 tot 13.00 uur en vanaf 14.00 tot 22:00 uur.

U zult ervaren dat uw hond misschien moe, maar zeer voldaan weer met u huiswaarts keert.

Haal en brengservice

Naast het zelf brengen en ophalen kunnen we u hond desgewenst ook bij u ophalen en/of thuisbrengen.

Prijs en beschikbaarheid

Wilt u geheel vrijblijvend weten of er beschikbaarheid is en een opgaaf van de kosten hebben? We hebben hiervoor een speciaal formulier: klik hier voor dit formulier.

Poffer is niet te houden als we onderweg zijn naar de crèche. 2 x per week lever ik hem dolenthousiast af en haal ik hem moe, maar voldaan weer op! Saskia Kuik