Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Veel gestelde algemene vragen

Zeker hebben wij die, wij hanteren de algemene voorwaarden van onze brancheorganisatie dibevo. In deze voorwaarden staan een paar wijzigingen die alleen betrekking hebben op dierenhotel Marijke, deze zijn in blauwe tekst aangegeven.

Als een gast onverhoopt ziek wordt of er zijn andere bijzonderheden dan willen we u als baasje daarvan op de hoogte te stellen om dit met u te overleggen c.q. door te geven. Wilt u liever niet dat we contact met u opnemen of heeft u andere wensen, bijvoorbeeld dat we uw contactpersoon/noodadres benaderen dan kunt u dat aan ons opgegeven.

Wanneer we een dierenartsbezoek nodig achten dan willen we dit graag met u overleggen. Als we niemand kunnen bereiken en we vinden een dierenartsbezoek nodig dan zetten we dit vanzelfsprekend in gang. Indien uw eigen dierenarts gelegenheid heeft en niet te ver van ons vandaan is zullen we naar uw eigen dierenarts gaan, indien dit om een of andere reden niet mogelijk is dan gaan we naar dierenartspraktijk “de Limes” te Harmelen, Woerden of Vleuten.

Kosten dierenartsbezoek

De kosten van het dierenartsconsult zijn voor uw rekening, evenals het starttarief van 46, – euro wat wij hiervoor rekenen.

Dit starttarief omvat kosten zoals:

  • Het contact met u voordat we naar de dierenarts gaan.
  • De kilometervergoeding voor de auto, tot een maximum van 25 kilometer totaal.*
  • De arbeidstijd die wij aan het dierenartsbezoek besteden met een maximum van één uur van vertrek tot terugkomst.*
  • Het opmaken van een verslag van onze bevindingen, de bevindingen van de dierenarts, het vervolg van de behandeling(en)
  • Het opmaken van een behandelplan en/of aftekenlijst(en) t.b.v. medicatie.
  • U op de hoogte stellen van de bevindingen van de dierenarts.

* Bij extra kilometers rekenen we 20 cent per km. en bij extra tijd 35,00 euro per uur.

Als u de medische kostenverzekering heeft afgesloten en de gezondheidsklachten vallen onder deze verzekering dan zijn de kosten van de dierenarts en bovengenoemde kosten van het dierenartsbezoek voor rekening van dierenhotel Marijke.

 

Natuurlijk, klik HIER voor meer informatie.

Een wijziging kunt u aanvragen via dit formulier.

Meestal zal een wijziging geen enkel probleem zijn, een wijziging van meer dan 20% op de oorspronkelijke reservering wordt gezien als annulering c.q. nieuwe reservering. Ook dit levert eigenlijk nooit een probleem, behalve in een schoolvakantie waar een wachtlijst voor is komt uw “nieuwe reservering” als laatste op de wachtlijst. Natuurlijk kunt u dan wel nog steeds de oorspronkelijke reservering handhaven.

Zonder paspoort of juiste inentingen kunnen we een huisdier uiteraard niet aannemen, ook als een huisdier een overdraagbare ziekte heeft kunnen we dit huisdier vanzelfsprekend geen vakantie bieden.

Loopse teefjes kunnen we zeker in een schoolvakantie niet aannemen, voor een periode buiten een schoolvakantie kunt u informeren naar de mogelijkheden.

Bij het verlengen van het verblijf vragen wij u zo vroeg mogelijk ons pension van dit voornemen op de hoogte te brengen. Met name in de periode juli/augustus kan dit problemen opleveren.

Zie artikel 9 in de algemene voorwaarden

Nee hoor, alleen in schoolvakantie`s brengen wij u deze tijd in rekening.

In verband met ons dagprogramma zoals voertijden, rusttijden voor de gasten en uitlaattijden hebben wij onze openingstijden voor klanten beperkt en maken we hier ook geen uitzonderingen op. Misschien vervelend voor u maar komt de verzorging van ook uw huisdier ten goede.

Bij de bevestiging van de reservering vragen we u 25% van het factuurbedrag over te maken. Het restant kunt u bij ophalen per pin, creditkaart of contant voldoen. Alleen voor het hoogseizoen van de zomervakantie vragen we de gehele factuur vooruit te voldoen. U ontvangt daar medio in mei of juni automatisch bericht over.

Voor een routebeschrijving verwijzen wij u naar de routebeschrijvingpagina.

Ja die hebben we!

We kunnen uw huisdier(en) bij u thuis komen ophalen en/of thuisbrengen.

De kosten bedragen bij benadering 1,00 euro per kilometer. Om een taxi aan te vragen vragen we u dit formulier in te vullen: Klik HIER.

Als u het formulier heeft verzonden zullen wij u binnen uiterlijk 24 uur maar meestal veel sneller antwoorden of de taxi lukt en daarbij een exacte prijsopgaaf doen. Dit is allemaal geheel vrijblijvend zonder verdere verplichtingen.

 
Naar vragen over honden.
Naar vragen over poezen.
een beter vakantiehuis is er niet voor mijn huisdier! Esther Tito
© Pluk Ontwerpbureau