Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Veel gestelde vragen

Met brengen controleren we eerst de entingen van uw huisdier, vervolgens lopen we alles door wat betreft uw wensen, eventuele bijzonderheden en wensen van uw huisdier. Ook lopen we daarbij alle gegevens nog even door zoals uw telefoonnummer e.d.

Vervolgens gaan we uw poes naar de kamer brengen, u mag gewoon meelopen en in de poezenkamer afscheid nemen.

We zijn het gehele jaar geopend en hebben het gehele jaar ook voldoende gasten zodat uw poes nooit alleen is.

Voornamelijk het hoogseizoen van de zomervakantie is altijd erg snel volgeboekt en nemen voor deze periode helaas ook geen nieuwe klanten aan.

Wilt u liever eigen voer meegeven is dat geen probleem maar wel onder een paar voorwaarden:

  • Niet in een glazen verpakking en ook geen maatbeker van glas.
  • Altijd een flinke hoeveelheid extra voeding want vaak heeft een gast wat meer nodig bij ons en u kunt ook bijvoorbeeld altijd een vertraging oplopen waardoor het verblijf verlengd moet worden. Wat over blijft krijgt u gewoon mee terug.
  • Ook diepvriesvoeding is geen probleem, wel even aan denken een maaltijd ontdooit mee te geven. Voor het geven van diepvriesvoeding vragen we een kleine vergoeding, zie prijslijst.

 

  • Als uw poes echt niets anders mag eten dan het eigen eten dan adviseren we u hierover contact op te nemen want dan kan uw poes mogelijk wat minder los lopen.

Katers ouder dan 4 maanden moeten gecastreerd zijn om te kunnen komen logeren.

Dit om reden dat een kater na deze periode geslachtsrijp kan zijn maar ook omdat de kans dat hij gaat sproeien erg groot is.

We hebben zelf meer dan voldoende kleedjes, mandjes en dergelijke voor onze gasten. Natuurlijk mag u uw poes een kleed of deken van zichzelf meegeven, zeker als uw poes voor het eerst komt is dit ook wel aan te raden om het wennen iets makkelijker te maken.

Kleedjes gaan bij ons zeer regelmatig in de was, er is daarom een grote kans dat het  kleedje en/of mandje niet meer mee naar huis kunt nemen, u moet dus iets meegeven wat u niet meer terug hoeft.

Liever niet. In principe geven wij de bench mee terug naar huis. Dit om zoekraken van uw eigendommen te voorkomen.

Als een gast onverhoopt ziek wordt of er zijn andere bijzonderheden dan willen we u als baasje daarvan op de hoogte te stellen om dit met u te overleggen c.q. door te geven. Wilt u liever niet dat we contact met u opnemen of heeft u andere wensen, bijvoorbeeld dat we uw contactpersoon/noodadres benaderen dan kunt u dat aan ons opgegeven.

Wanneer we een dierenartsbezoek nodig achten dan willen we dit graag met u overleggen. Als we niemand kunnen bereiken en we vinden een dierenartsbezoek nodig dan zetten we dit vanzelfsprekend in gang. Indien uw eigen dierenarts gelegenheid heeft en niet te ver van ons vandaan is zullen we naar uw eigen dierenarts gaan, indien dit om een of andere reden niet mogelijk is dan gaan we naar dierenartspraktijk “de Limes” te Harmelen, Woerden of Vleuten.

Wanneer we naar de dierenarts gaan:

Indien uw eigen dierenarts gelegenheid heeft en niet te ver van ons vandaan is zullen we naar uw eigen dierenarts gaan, indien dit om een of andere reden niet mogelijk is dan gaan we naar dierenartspraktijk “de Limes” te Harmelen, Woerden of Vleuten.

Kosten dierenartsbezoek

De kosten van het dierenartsconsult zijn voor uw rekening, evenals het starttarief van 46, – euro wat wij hiervoor rekenen.

Dit starttarief omvat kosten zoals:

  • Het contact met u voordat we naar de dierenarts gaan.
  • De kilometervergoeding voor de auto, tot een maximum van 25 kilometer totaal.*
  • De arbeidstijd die wij aan het dierenartsbezoek besteden met een maximum van één uur van vertrek tot terugkomst.*
  • Het opmaken van een verslag van onze bevindingen, de bevindingen van de dierenarts, het vervolg van de behandeling(en)
  • Het opmaken van een behandelplan en/of aftekenlijst(en) t.b.v. medicatie.
  • U op de hoogte stellen van de bevindingen van de dierenarts.

* Bij extra kilometers rekenen we 20 cent per km. en bij extra tijd 35,00 euro per uur.

Als u de medische kostenverzekering heeft afgesloten en de gezondheidsklachten vallen onder deze verzekering dan zijn de kosten van de dierenarts en bovengenoemde kosten van het dierenartsbezoek voor rekening van dierenhotel Marijke.

 

Geen probleem, schrijft u de naam van uw poes op het etiket. Wij maken dan een toedieningsschema voor tijdens de vakantie. 

Als een huisdier medicijnen en/of (voedings-)supplementen gebruikt dan vragen we alleen een kleine bijdrage in de medische kosten van 1,00 euro per dag.

Ja, bij ieder verblijf dient u het entingboekje mee te nemen. Wij willen altijd de entingen controleren en zijn verplicht een bewijs van entingen ter controle te hebben.

Gelukkig niet, de voornaamste reden is dat elke poes voldoende ruimte en dus ook zijn pricacy kan vinden en daarbij niet op zijn eigen territorium is.

Naar vragen over honden.
Naar algemene vragen.
Het Dierenhotel doet zijn naam eer aan! Mooie verblijven, vriendelijk en betrokken personeel; hier breng je je huisdier met een gerust hart naar toe. Robin Buters
© Pluk Ontwerpbureau