Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Veel gestelde vragen

Katers van 5 maanden of ouder moeten gecastreerd zijn om te kunnen komen logeren.

Dit is om reden dat een kater vanaf 5 maanden geslachtsrijp kan zijn maar ook omdat de kans dat hij gaat sproeien erg groot is.

We hebben zelf meer dan voldoende kleedjes, mandjes en dergelijke voor onze gasten. Natuurlijk mag u uw poes een kleed of deken van zichzelf meegeven. Kleedjes gaan bij ons regelmatig de wasmachine in, er is dus een redelijke kans dat u het kleedje niet meer mee naar huis kunt nemen.

Liever niet. In principe geven wij de bench mee terug naar huis. Dit om zoekraken van uw eigendommen te voorkomen.

Wij gaan indien nodig natuurlijk naar de dierenarts. De dierenarts waar we dan heen gaan is dierenartspraktijk “de Limes” te Harmelen.

De kosten van het dierenartsbezoek zijn voor uw rekening evenals 32,00 euro reiskosten naar de dierenarts.

Indien u medifonds heeft afgesloten en de gezondheidsklachten vallen onder het medifonds dan zijn de kosten van dierenarts en onze taxikosten voor rekening van het medifonds.

We vinden het fijn als we u van ons voornemen naar de dierenarts te gaan op de hoogte te kunnen stellen, zorgt u er dus voor dat u telefonisch te bereiken bent.

Geen probleem, schrijft u de naam van uw poes op het etiket. Wij maken dan een toedieningsschema voor tijdens de vakantie. 

Als een huisdier medicijnen en/of (voedings-)supplementen gebruikt dan vragen we alleen een kleine bijdrage in de medische kosten van 1,00 euro per dag.

Ja, bij ieder verblijf dient u het entingboekje mee te nemen. Wij willen altijd de entingen controleren en zijn verplicht een bewijs van entingen ter controle te hebben.

Gelukkig niet, de voornaamste reden is dat elke poes voldoende ruimte en dus ook zijn pricacy kan vinden en daarbij niet op zijn eigen territorium is.

Naar vragen over honden.
Naar algemene vragen.
Het Dierenhotel doet zijn naam eer aan! Mooie verblijven, vriendelijk en betrokken personeel; hier breng je je huisdier met een gerust hart naar toe. Robin Buters