Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Veel gestelde vragen

Katers van 5 maanden of ouder moeten gecastreerd zijn om te kunnen komen logeren.

Dit is om reden dat een kater vanaf 5 maanden geslachtsrijp kan zijn maar ook omdat de kans dat hij gaat sproeien erg groot is.

We hebben zelf meer dan voldoende kleedjes, mandjes en dergelijke voor onze gasten. Natuurlijk mag u uw poes een kleed of deken van zichzelf meegeven. Kleedjes gaan bij ons regelmatig de wasmachine in, er is dus een redelijke kans dat u het kleedje niet meer mee naar huis kunt nemen.

Liever niet. In principe geven wij de bench mee terug naar huis. Dit om zoekraken van uw eigendommen te voorkomen.

Als een gast lichamelijk of geestelijk niet lekker in zijn/haar vel zit dan willen we u daarvan graag op de hoogte te stellen. Zorgt u er dus voor dat u met inchecken de juiste telefoonnummers bij ons achter laat en telefonisch te bereiken bent.

Wanneer we naar de dierenarts willen dan willen we dit ook graag met u te overleggen maar ook als we echt niemand kunnen bereiken en we vinden een dierenarts nodig gaan we natuurlijk naar de dierenarts. Indien uw eigen dierenarts gelegenheid heeft en niet te ver van ons vandaan is zullen we proberen naar uw eigen dierenarts te gaan en anders gaan we naar dierenartspraktijk “de Limes” te Harmelen, Woerden of Vleuten.

Kosten dierenartsbezoek

De kosten van het dierenartsbezoek zijn voor uw rekening evenals het starttarief van 46,00 euro wat wij voor het dierenartsbezoek rekenen. Dit starttarief omvat alle kosten zoals bijvoorbeeld:

  • Het contact met u voor we naar de dierenarts gaan.
  • De kilometerkosten voor de auto, tot een maximum van 25 kilometer totaal.*
  • De tijd dat een medewerker aan het dierenartsbezoek besteed met een maximum van één uur van vertrek tot terugkomst.*
  • Het opmaken van een verslag voor u van onze bevindingen, de bevindingen van de dierenarts, het vervolg van de behandeling(en)
  • Het opmaken van een behandelplan en/of aftekenlijst(en) t.b.v. medicatie.
  • U op de hoogte stellen van de bevindingen van de dierenarts.

* Bij meer kilometers rekenen we 20 cent per KM en bij meer tijd 35,00 euro per uur.

Indien u medifonds heeft afgesloten en de gezondheidsklachten vallen onder het medifonds dan zijn de kosten van de dierenarts en bovengenoemde kosten van het dierenartsbezoek voor rekening van dierenhotel Marijke.

 

Geen probleem, schrijft u de naam van uw poes op het etiket. Wij maken dan een toedieningsschema voor tijdens de vakantie. 

Als een huisdier medicijnen en/of (voedings-)supplementen gebruikt dan vragen we alleen een kleine bijdrage in de medische kosten van 1,00 euro per dag.

Ja, bij ieder verblijf dient u het entingboekje mee te nemen. Wij willen altijd de entingen controleren en zijn verplicht een bewijs van entingen ter controle te hebben.

Gelukkig niet, de voornaamste reden is dat elke poes voldoende ruimte en dus ook zijn pricacy kan vinden en daarbij niet op zijn eigen territorium is.

Naar vragen over honden.
Naar algemene vragen.
Het Dierenhotel doet zijn naam eer aan! Mooie verblijven, vriendelijk en betrokken personeel; hier breng je je huisdier met een gerust hart naar toe. Robin Buters