Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Inchecken, tijdens de vakantie en uitchecken

Als u uw poes komt brengen

We lopen eerst alle noodzakelijke dingen even door in de receptie en daarna mag u met de poes mee naar de poezenkamer. De eerste dag zal de poes nog wat onwennig zijn en krijgt daarom altijd eerst een eigen kamertje. Hier kan uw poes met een veilig gevoel de verdere ruimte overzien. Zodra wij zien dat de poes rustig en met interesse de omgeving wil verkennen (dit is meestal op de tweede dag) gaat de deur open en kan de poes de ruimte verder gaan onderzoeken. De deur van zijn kamertje blijft de verdere vakantieperiode open en de poes kan zich dus altijd weer in zijn kamertje terugtrekken. Vanuit de gezamenlijke ruimte van ons kattenhotel hebben onze gasten tevens toegang tot het buitenverblijf en kunnen zich dus naar believen naar hun buitenverblijf op het zuiden begeven en lekker van het zonnetje genieten. Wij hebben zelf mandjes, kleedjes e.d. voor onze gasten. U mag de poes een kleedje o.i.d. van zichzelf meegeven, maar vanwege hygiƫne dient u er wel rekening mee te houden dat u dit kleedje niet terug krijgt.

Vergeet u a.u.b. niet het inentingsboekje mee te nemen en ruim van tevoren te controleren of de entingen tijdens de vakantie in orde zijn.

Tijdens het verblijf in het kattenhotel

We begrijpen dat u benieuwd bent hoe uw huisvriend(in) de logeerpartij ervaart. U mag dan ook gerust contact met ons opnemen om te vragen hoe het gaat. Telefonisch lukt dit niet, maar u kunt hiervoor een WhatsApp naar 06-15461278 te sturen. We proberen u, met uitzondering van zon- en feestdagen, dezelfde dag een berichtje terug te sturen.

We beantwoorden uw bericht 1 x per week gratis. Wilt u vaker informeren of graag een foto ontvangen? Dat kan! We rekenen hiervoor dan een kleine vergoeding. Klik HIER voor een uitgebreidere gebruiksaanwijzing en eventuele kosten.

Na de vakantie

Na de logeerpartij en autorit naar huis hebben sommige gasten thuis even nodig om te acclimatiseren. Gun uw poes de tijd en laat haar ook nog niet naar buiten gaan voordat u ziet dat ze weer helemaal op haar gemak is.

Heeft u na het logeren van uw huisdier nog vragen, suggesties, een positief gevoel of misschien een gevoel van onvrede? Laat ons dat dan weten.

Mijn kat was helemaal overstuur van de autorit toen we bij Marijke aankwamen. Hij werd meteen gerustgesteld. Ik ging niet bepaald met een lekker gevoel op vakantie. Hoe blij was ik toen ik diezelfde dag nog een sms kreeg, dat hij weer helemaal de oude was! Marijke zorgt niet alleen voor de dieren, maar ook voor het baasje! Nancy Lochtman
© Pluk Ontwerpbureau