Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Inchecken, tijdens de vakantie en uitchecken

Als u uw hond komt brengen

Wanneer uw hond voor de eerste keer komt, adviseren wij om hem ’s ochtends te brengen, op deze manier heeft uw hond een hele middag om aan zijn roedel, de omgeving en de geluiden te wennen. Ook wij hebben dan de tijd om kennis te maken met onze nieuwe gast. Wij zoeken voor uw hond een roedeltje die qua grootte en karakter bij elkaar passen zodat ze een gezellige roedel vormen en het naar hun zin hebben.

Voor de rust van de gasten die al bij ons op vakantie zijn maar vooral om het afscheid en wennen zo goed en snel mogelijk te laten verlopen loopt u niet mee maar neemt afscheid vanuit de receptie. U kunt uw hond dus niet meer zien, dit is voor sommige mensen misschien vervelend maar dient het belang van uw hond en de andere gasten en dat is weer in ieders belang.

Van elke gast die komt inchecken hebben we het paspoort nodig met daarin genoteerd de geldige entingen.

Tijdens de vakantie in het hondenhotel

We begrijpen dat u benieuwd bent hoe uw huisvriend(in) de logeerpartij precies ervaart. U mag dan ook gerust contact met ons opnemen om te vragen hoe het gaat. Telefonisch lukt dit niet maar u kunt dit doen door een whatsApp of een sms naar 06-15461278 te sturen. (behalve op zon- en feestdagen proberen we u dezelfde dag een berichtje terug te sturen) 

We beantwoorden uw bericht 1x per week gratis, wilt u vaker informeren of graag een foto ontvangen dan rekenen we een kleine vergoeding, zie ‘tarieven’ op onze website.

Na de vakantie

Na de logeerpartij in het hondenhotel zijn onze gasten vaak een beetje moe van het spelen met de andere gasten en alle nieuwe indrukken die ze hebben opgedaan. Gun uw hond deze rust en wij adviseren de eerste twee dagen na het verblijf geen inspannende dingen te ondernemen. Heeft u na het logeren van uw huisdier nog vragen, suggesties, een positief gevoel of misschien een gevoel van onvrede? Laat ons dat dan weten.

Onze hond gaat regelmatig op vakantie, als ik tegen Bram zeg "gaan we naar Marijke?" dan word hij al helemaal blij. Als we aankomen is hij niet meer te houden. Dat zegt toch alles. Erika Mourik