Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Inchecken, tijdens de vakantie en uitchecken

Als u uw hond komt brengen

Zeker wanneer uw hond voor de eerste keer komt, adviseren wij om hem ’s ochtends te brengen. Op deze manier heeft uw hond een hele middag om aan zijn roedel, de omgeving en de geluiden te wennen. Ook wij hebben dan de tijd om kennis te maken met onze nieuwe gast. Wij zoeken voor uw hond een roedel die qua grootte en karakter bij elkaar passen zodat ze een gezellige roedel vormen en het naar hun zin hebben.

Voor de rust van de gasten die al bij ons op vakantie zijn, maar vooral om het afscheid en wennen zo goed en snel mogelijk te laten verlopen, loopt u niet mee maar neemt u afscheid vanuit de receptie. U kunt uw hond dus niet meer zien. Dit kan voor sommige mensen misschien vervelend voelen, maar dit is in het belang van uw hond en de andere gasten.

Van elke gast die komt inchecken, hebben we het paspoort nodig met daarin genoteerd de geldige entingen.

Tijdens de vakantie in het hondenhotel

We begrijpen dat u benieuwd bent hoe uw huisvriend(in) de logeerpartij ervaart. U mag dan ook gerust contact met ons opnemen om te vragen hoe het gaat. Telefonisch lukt dit niet, maar u kunt hiervoor een WhatsApp naar 06-15461278 te sturen. We proberen u, met uitzondering van zon- en feestdagen, dezelfde dag een berichtje terug te sturen.

We beantwoorden uw bericht 1 x per week gratis. Wilt u vaker informeren of graag een foto ontvangen? Dat kan! We rekenen hiervoor dan een kleine vergoeding. Klik HIER voor een uitgebreidere gebruiksaanwijzing en eventuele kosten.

Na de vakantie

Na de logeerpartij in het hondenhotel zijn onze gasten vaak een beetje moe van het spelen met de andere gasten en alle nieuwe indrukken die ze hebben opgedaan. Gun uw hond deze rust. Wij adviseren de eerste twee dagen na het verblijf geen inspannende dingen te ondernemen. Heeft u na het logeren van uw huisdier nog vragen, suggesties, een positief gevoel of misschien een gevoel van onvrede? Laat ons dat dan weten.

Onze hond gaat regelmatig op vakantie, als ik tegen Bram zeg "gaan we naar Marijke?" dan word hij al helemaal blij. Als we aankomen is hij niet meer te houden. Dat zegt toch alles. Erika Mourik
© Pluk Ontwerpbureau