Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Medicatie, vaccinaties en medische kostenverzekering

Medicatie

Het is geen probleem voor ons als uw hond medicatie nodig heeft. Voor het toedienen van medicijnen en/of (voeding-) supplementen vragen we een kleine vergoeding, zie prijslijst.

We hebben de medicatie het liefst in de originele verpakking en maken zelf een toedieningsschema en aftekenlijst voor tijdens de vakantie.

Vaccinaties

Elke gast die komt logeren in ons hondenhotel moet natuurlijk geldige vaccinaties hebben. M.a.w. de “herhalen op” datum in het paspoort mag niet verlopen zijn en indien verlopen minimaal 14 dagen voor aanvang van het verblijf toegediend te zijn. Let op: hiermee bedoelen we de zogenaamde cocktail-enting en niet de rabiësvaccinatie, de rabiësvaccinatie is ook niet nodig.

Daarbij moet elke gast gevaccineerd zijn tegen hondenhoest (vroeger genaamd kennelhoest). Op welke manier(en) laten we over aan het advies van uw eigen dierenarts.

Leidraad juiste entingen:
  • De laatst gegeven enting mag niet ouder zijn dan één jaar.
  • Een enting mag nooit binnen 14 dagen voor aankomst in ons hotel gegeven zijn,dit met uitzondering van de neusenting tegen hondenhoest, deze mag niet binnen 7 dagen toegediend zijn.
  • Elke gast moet geënt zijn tegen hondenhoest. Op welke manier(en) laten we over aan het advies van uw eigen dierenarts. Ons dringende advies is om ook te laten enten tegen bordetella (dit is een enting tegen hondenhoest die wordt toegediend via de neus). Deze enting mag niet ouder zijn dan één jaar en niet binnen 7 dagen voor aankomst toegediend zijn.

Zonder de juiste vaccinaties zullen we een gast helaas moeten weigeren. Twijfelt u nog of uw huisdier de juiste entingen heeft dan kunt u de entingen ter beoordeling via het contactformulier naar ons verzenden. U kunt hier niet telefonisch over informeren.

Alle gasten moeten behandeld zijn tegen vlooien. Dit mag met een vlooienband zijn, maar de kans is wel aanwezig dat deze kapot gaat.

Wilt u liever niet enten dan kunt er ook voor kiezen om een titerbepaling te laten doen. Klik hier voor de voorwaarden.

Medische kostenverzekering

Deelname aan het deze verzekering is een vrije keuze en premie is € 1,15 per dag.

Indien u deze verzekering heeft afgesloten worden bij een verwonding, bacteriële en virale infectie de kosten vergoedt. Voor exacte omschrijving, voorwaarden en aanspraak maken op de verzekering klik HIER.

Onze hond is eerst na een ander pension geweest waar we, ook tevreden waren...Maar omdat deze gestopt is zijn we naar Marijke uitgeweken waar nu gelukkig plek was en wát een verschil!! Dan zie je pas écht wat dierenliefde is!! Wat een lieve verzorgers en wat een mooie plek; hier hopen we nog vaak onze hond te kunnen brengen! TOP! Paula Cantini
© Pluk Ontwerpbureau