Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Medicatie, vaccinaties en medische kostenverzekering

Vaccinaties

Elke gast die komt logeren in ons kattenhotel moet natuurlijk geldige vaccinaties hebben. M.a.w. de “herhalen op” datum in het paspoort mag niet zijn verlopen en indien verlopen minimaal 14 dagen voor aanvang van het verblijf toegediend zijn.

Leidraad juiste entingen:
  • De laatst gegeven enting mag niet ouder zijn dan 1 jaar.
  • In geval de oude enting verlopen is, moet de nieuwe enting minimaal 14 dagen voor aanvang gegeven zijn.
  • Elke gast moet geënt zijn tegen kattenziekte en niesziekte. Kattenziekte enting is 3 jaar geldig. Niesziekte is 1 jaar geldig. Naast de enting adviseren we ook de neusenting (bordetella) te laten geven, deze enting is ook 1 jaar geldig en mag niet binnen 7 dagen voor aankomst gegeven zijn.

 

Zonder de juiste vaccinaties zullen we een gast helaas moeten weigeren. Twijfelt u nog of uw huisdier de juiste entingen heeft dan mag u de entingen ter beoordeling via het contactformulier naar ons verzenden. U kunt hier niet telefonisch over informeren.

Alle gasten dienen behandeld te zijn tegen vlooien, wormen en een identificatiechip te hebben.

Wilt u liever niet enten dan kunt er ook voor kiezen om een titerbepaling te laten doen. Klik HIER voor de voorwaarden.

Medicatie

Het is geen probleem voor ons als uw poes medicatie nodig heeft. Voor het toedienen van medicijnen en/of (voeding-)supplementen vragen we een kleine vergoeding, zie prijslijst.

Medische kostenverzekering

Deelname aan het deze verzekering is een vrije keuze en premie is € 1,15 per dag.

Indien u deze verzekering heeft afgesloten worden bij een verwonding, bacteriële en virale infectie de kosten vergoedt. Voor exacte omschrijving, voorwaarden en aanspraak maken op de verzekering klik HIER.

Na eerste andere dierenhotels bekeken en uitgeprobeerd te hebben, kregen wij dit hotel getipt bij onze dierenarts. Nu brengen wij al meer dan vijf jaar onze kat bij 'Marijke'. Wij zijn zeer tevreden!" Renske Middelham
© Pluk Ontwerpbureau