Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Medicatie, vaccinaties en medifonds

vaccinaties

Elke gast die komt logeren in ons kattenhotel moet natuurlijk geldige vaccinaties hebben. M.a.w. de “herhalen op” datum in het paspoort mag niet zijn verlopen en indien verlopen minimaal 14 dagen voor aanvang van het verblijf toegediend te zijn. Daarbij moet elke gast geënt zijn tegen niesziekte, op welke manier(en) laten we over aan het advies van uw eigen dierenarts. De gasten dienen behandeld zijn tegen vlooien en wormen en dienen een identificatiechip te hebben.
Zonder de juiste vaccinaties zullen we een gast helaas moeten weigeren.

Wilt u liever niet enten dan kunt er ook voor kiezen om een titerbepaling te laten doen, klik hier voor de voorwaarden.

Medicatie

Het is geen probleem voor ons wanneer uw poes medicatie nodig heeft. Als een huisdier medicijnen en/of (voedings-)supplementen gebruikt dan vragen we alleen een kleine bijdrage in de medische kosten van 1,00 euro per dag.

Medifonds

Deelname aan het Medifonds is een vrije keuze en de kosten voor deelname zijn € 1,15 per dag.

Indien u deelneemt aan het Medifonds worden bij een verwonding of bacteriële en virale infectie de kosten vergoed uit het Medifonds. Voor exacte omschrijving, voorwaarden en aanspraak maken op het Medifonds klik HIER.

Na eerste andere dierenhotels bekeken en uitgeprobeerd te hebben, kregen wij dit hotel getipt bij onze dierenarts. Nu brengen wij al meer dan vijf jaar onze kat bij 'Marijke'. Wij zijn zeer tevreden!" Renske Middelham