Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Kattenhotel Marijke

Met uitzicht op het zuiden kunnen de poezen, zowel in hun binnen- als hun buiten verblijf, lekker van het zonnetje genieten. In de natuur leven poezen ook in groepsverband, daarom houdt een poes van gezelschap en gezelligheid. Vandaar dat onze gasten gezellig een gezamenlijke poezenkamer tot hun beschikking hebben. De meeste gasten vinden het echter wel fijn om eerst even te acclimatiseren van de autorit en krijgen dan eerst even een eigen wen-kamertje zodat ze op hun eigen tempo kunnen wennen, vanuit hun wen-kamertje kunnen ze dan ook alvast de huiskamer inspecteren.

De huiskamer heeft een buitenverblijf op het zuiden waar elke gast naar believen naar toe kan gaan om van het zonnetje te genieten. De poezenkamer is ruim, gezellig huiselijk ingericht en voorzien van alle comfort zoals verwarming en airconditioning. De poezen hebben een eigen vrijstaand gebouw tot hun beschikking dus geen last van de drukte van bijvoorbeeld honden of mensen die ons dierenhotel komen bezoeken.

Muziek voor de kat

Dag en nacht hebben we voor onze gasten een licht klassiek muziekje aan staan. Dit werkt naar onze ervaring rustgevend.

Verbouwing

Vanaf 3 april 2018 gaat de nieuwbouw van een nieuw buitenverblijf voor de poezen van start, als dit gereed is heeft elke poezenkamer een heel mooi en groot buitenverblijf. Deze nieuwbouw zal medio juni gereed zijn. De nieuwbouw heeft in deze periode wel als nadeel dat er voor de poezengasten geen buitenverblijf beschikbaar zal zijn en de bouw zelf geeft in die periode natuurlijk ook het gebruikelijke geluid wat bij een bouw van toepassing is, dit kan voor sommige poezen als onprettig ervaren worden. U moet dus voor uw poes beslissen of ons hotel tijdens deze periode wel de juiste plek is om de vakantie door te brengen. U bent natuurlijk van harte welkom het poezenhotel te komen bezichtigen om de situatie nader te beoordelen, zie: bezichtigen. Onze excuses voor de tijdelijke overlast.

Bezichtigen van het kattenhotel

Natuurlijk kunt u eerst een kijkje komen nemen in ons kattenhotel. Zo krijgt u de juiste indruk hoe de vakantie van onze gasten er uitziet. Voor openingstijden zie: bezichtigen.

Diverse

Heeft u nog meer vragen over ons kattenpension, kijkt u dan ook eens bij de veel gestelde vragen.

Voor meer foto`s en impressies nodigen we u van harte uit op onze facebookpagina.

Graag tot ziens!

Het Dierenhotel doet zijn naam eer aan! Mooie verblijven, vriendelijk en betrokken personeel; hier breng je je huisdier met een gerust hart naar toe! Robin Buters