Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Kattenhotel Marijke

Met uitzicht op het zuiden kunnen de poezen, zowel in hun binnen- als hun buitenverblijf, lekker van het zonnetje genieten. In de natuur leven poezen ook in groepsverband, daarom houdt een poes van gezelschap en gezelligheid. Vandaar dat onze gasten gezellig een gezamenlijke poezenkamer tot hun beschikking hebben. De meeste gasten vinden het echter wel fijn om eerst even te acclimatiseren van de autorit en krijgen dan even een eigen wen-kamertje zodat ze op hun eigen tempo kunnen wennen. Vanuit hun wen-kamertje kunnen ze dan ook alvast de huiskamer inspecteren.

De huiskamer heeft een buitenverblijf op het zuiden waar elke gast naar believen naar toe kan gaan om van het zonnetje te genieten. De poezenkamer is ruim en gezellig huiselijk ingericht en voorzien van alle comfort zoals verwarming en airconditioning. De poezen hebben een eigen vrijstaand gebouw tot hun beschikking en hebben dus geen last van de drukte van bijvoorbeeld honden of mensen die ons dierenhotel komen bezoeken.

Muziek voor de kat

Dag en nacht hebben we voor onze gasten een licht klassiek muziekje aan staan. Dit werkt naar onze ervaring rustgevend.

Verbouwing

We hebben in totaal drie kamers voor de poezen en sinds juli 2018 heeft elke poezenkamer ook een eigen buitenverblijf.

Bezichtigen van het kattenhotel

Natuurlijk kunt u eerst een kijkje komen nemen in ons kattenhotel. Zo krijgt u de juiste indruk hoe de vakantie van onze gasten er uitziet. Voor openingstijden zie: bezichtigen.

Diverse

Heeft u nog meer vragen over ons kattenpension kijkt u dan ook eens bij de veel gestelde vragen.

Voor meer foto`s en impressies kunt u kijken in het fotoboek en we nodigen u van harte uit op onze facebookpagina.

Graag tot ziens!

Het Dierenhotel doet zijn naam eer aan! Mooie verblijven, vriendelijk en betrokken personeel; hier breng je je huisdier met een gerust hart naar toe! Robin Buters
© Pluk Ontwerpbureau