5 sterren dierenhotel

reserveren

Tarieven Hondenhotel

Tarief hondenhotel 2022

Door stijgende loon, energie en andere vaste kosten is de kostprijs fors gestegen. Om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen zijn wij genoodzaakt de tarieven per 1 januari te verhogen. Wij zijn een 5 sterren dierenhotel en daar hoort een bepaalde standaard, comfort en luxe bij. Zo zijn onze verblijven voorzien van luxe zoals bijv. vloerverwarming en airconditioning en beschikken de gasten over mooie ruime verblijven. We hebben hoog gekwalificeerd personeel om de gasten te verzorgen en zij besteden veel tijd aan persoonlijke aandacht aan de verzorging van onze gasten. We willen echt quality time bieden. Het doen van structurele bodychecks bij ons gasten is ook een standaard geworden evenals  het wegen van onze gasten bij binnenkomst en vertrek. Van dit alles doen we een nauwkeurige verslaglegging. We bieden een persoonlijke berichtenservice voor baasjes met updates over het verblijf en er is een mogelijkheid voor baasjes gecreëerd om  tegen een kleine vergoeding hun hond  live te volgen middels een webcamera.

Naast bovenstaande zijn we ook steeds strenger geworden in het toelaten van bepaalde (risicovolle) rassen en/of honden die zich in een groepje niet sociaal of minder goed gedragen, bijv. rijden op andere honden. We weigeren tegenwoordig deze rassen en honden, dit met de visie om al onze gasten een leuke vakantie te kunnen garanderen. Een hond met ‘afwijkend’ gedrag kan het plezier voor een andere gast bederven.

Ook hebben wij het  kwaliteitskeurmerk ’Dierbaar’ weten te behalen. Een jaarlijks te verdienen kwaliteitskeurmerk, de Michelin-ster onder de dierenhotels! Hiermee voldoen wij dus aan de hoogste kwaliteitsnormen qua dierenwelzijn, professionaliteit, verzorging, inrichting en hygiëne.