5 sterren dierenhotel

reserveren

Beschikbaarheid hotel-Resort

Beschikbaarheid hotel-resort

Onderstaande periodes zijn geheel volgeboekt.

– 1 t/m 21 september
– 1 t/m 25 oktober

Beschikbaarheid buiten deze periode kunnen wij telefonisch niet beoordelen, dit kan alleen door het maken van een reservering. U krijgt dan snel een antwoord (in ieder geval binnen 24 uur), als er beschikbaarheid is dan bent u daar op deze manier direct van verzekerd. U zit nergens aan vast want binnen 14 dagen kunt u desgewenst kosteloos annuleren.

Geen nieuwe reutjes

Voor hoogseizoen periodes nemen wij geen nieuwe klanten aan met een reu.

Een periode buiten hoogseizoen kunt u dus gewoon aanvragen via een reserveringsaanvraag en ontvangt u binnen 24 uur antwoord of de periode beschikbaar is.
Let op, ook als een nieuwe reu buiten een hoogseizoen is geweest dan gaat een eventuele volgende periode in een hoogseizoen ook nooit lukken.

Hoogseizoen periode`s zijn alle schoolvakanties, dagen rondom feesdagen en de eerste drie weken van september.

Niet alle hondenrassen

Wij proberen alle honden een optimale vakantie te bieden. Dit bereiken we met name door elke hond in een geschikte roedel te plaatsen. Sommige rassen zijn hier naar onze mening minder geschikt voor en/of vinden dit niet leuk. Ook geven sommige baasjes aan dat ze hun huisdier niet bij deze rassen willen hebben. Deze wens respecteren wij. Rassen of kruisingen daarvan zoals een Pitbull terriër, Boerboel, Bull terriër e.d. nemen we om deze redenen niet aan. Klik HIER voor de gehele lijst