Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Dit kan vanaf 14 dagen na de laatste entingen. (als de entingen op schema lopen krijgt uw pup de laatste entingen op de leeftijd van 12 weken)

Wij begrijpen als u het moeilijk vindt uw pup te moeten missen en het moeilijk kan zijn uw pup ergens onder te brengen. Eigenlijk is het juist een hele goede investering in zijn/haar opvoeding, socialisatie en kennismaking met een dierenhotel! Daarbij vinden ze het nog erg leuk ook want wat is mooier dan veel kunnen spelen met je soortgenoten, uw pup staat nog overal voor open en kan bij ons allerlei nieuwe ervaringen op doen en het belangrijkste socialiseren met zijn of haar nieuwe vriendjes bij wie de pup gezellig in het roedeltje de vakantie viert.

Zoals elke gast krijgt ook een pup een passend roedeltje met hondjes die bij uw pup passen qua grootte, karakter en leeftijd. Qua leeftijd zoeken we voor een pup honden die ietsje ouder zijn waardoor uw pup met hun kan spelen maar de andere honden uit zichzelf ook hun rust zoeken waardoor uw pup ook zijn/haar broodnodige rust pakt.

Onze locatie
© Pluk Ontwerpbureau