Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

This post is also available in: English

Reservering zomervakantie

Voor de zomervakantie 2020 hebben we i.v.m. de corona crisis de annuleringsregeling voor onze klanten versoepeld.

Voor deze periode worden onderstaande annuleringsvoorwaarden gehanteerd. Deze gelden alleen voor dagen die vallen in de periode 4 juli t/m 30 augustus. De dagen die hier buiten vallen worden dus sowieso geen annuleringskosten over berekend.

  • Annulering >  30 dagen vóór het ingaan van de incheckdatum is geheel kosteloos.
  • Annulering 30 tot 14 dagen vóór het ingaan van de incheckdatum: 25% van de prijs.   (alleen over de dagen welke vallen in de periode 4 juli t/m 30 augustus.)
  • Annulering binnen 14 dagen vóór het ingaan van de incheckdatum: 75 % van de prijs  (alleen over de dagen welke vallen in de periode 4 juli t/m 30 augustus.)

Betaling

In voorgaande jaren moest het totaalbedrag van het verblijf voorafgaand aan het verblijf voldaan worden. Dit jaar krijgt u vooraf twee facturen welke overeenkomen met de annuleringsvoorwaarden:

  • Zes weken voor aanvang (als u later reserveert natuurlijk later) ontvangt u een factuur waarbij u 25% van het totaalbedrag minimaal 30 dagen voor aanvang betaald
  • Vier weken voor aanvang ontvangt u een factuur waarbij u 50% van het totaal bedrag minimaal 14 dagen voor aanvang betaald.

Handige links

Hierbij een overzicht met links die handig kunnen zijn:

Veel gestelde vragen
Vakantie checklist Hond 
Vakantie checklist Poes
Wijziging aanvragen op reservering
Reservering annuleren
Algemene voorwaarden (de daarin vermelde annuleringsregeling zijn dus niet van toepassing op een reservering in de zomervakantie 2020)