5 sterren dierenhotel

reserveren

Beschikbaarheid hotel-Resort

 

Beschikbaarheid hotel-resort

Beschikbaarheid kunnen wij telefonisch niet beoordelen, dit kan alleen door het maken van een reserveringsaanvraag. U krijgt dan snel een antwoord (in ieder geval binnen 24 uur) Als er beschikbaarheid is dan bent u daar op deze manier direct van verzekerd. U zit nergens aan vast want binnen 14 dagen kunt u desgewenst kosteloos annuleren.

Wanneer een aangevraagde periode vol is dan ontvangt u daarvan ook zo snel mogelijk bericht en geven we ook aan wat er rond die periode nog wel mogelijk zou zijn.

Volgeboekte periodes

Onderstaande periodes zijn in ieder geval volgeboekt: 

  • 28-12-2023 t/m 01-01-2024

Buiten bovengenoemde periodes hebben wij zeer beperkte beschikbaarheid. Als u een reserveringsaanvraag doet ontvangt u binnen 24 uur een reactie of deze periode mogelijk is.

Beperkte beschikbaarheid reuen

Helaas is er geen beschikbaarheid voor niet-gecastreerde reuen. Tijdens hoogseizoenperiodes nemen we ook geen nieuwe gecastreerde reuen aan. Voor meer informatie, klik HIER.

Niet alle hondenrassen

Wij proberen alle honden een optimale vakantie te bieden. Dit bereiken we met name door elke hond in een geschikte roedel te plaatsen. Sommige rassen zijn hier naar onze mening minder geschikt voor en/of vinden dit niet leuk. Ook geven sommige baasjes aan dat ze hun huisdier niet bij deze rassen willen hebben. Deze wens respecteren wij. Rassen of kruisingen daarvan zoals een Pitbull terriër, Boerboel, Bull terriër e.d. nemen we om deze redenen niet aan. Klik HIER voor de gehele lijst