5 sterren dierenhotel

reserveren

Ontdek ons hotel voor kleine huisdieren

Luxe accommodatie

Gaat u op vakantie of zijn er andere omstandigheden waardoor u tijdelijk niet voor uw huisdier kunt zorgen? In ons hotel-resort hebben wij, apart van de overige gasten, een luxe suite voor de kleine huisdieren. Wij geven deze met veel liefde een topvakantie. Onze deskundige verzorgers zijn Aeres en Dierbaar gecertificeerd voor vogels, konijnen en knaagdieren, daardoor hebben wij de optimale kennis in huis. Voor een sfeerimpressie klik hier  

Parkiet & kanarie

Met liefde en deskundige zorg zullen wij uw vogel een fijne vakantie geven. Om het verblijf zo vertrouwd mogelijk te maken vragen wij uw eigen kooi, voer en verschoningsspullen mee te nemen. Wij nemen met u door wat de vogel thuis gewend is en zullen dit zoveel mogelijk aanhouden. Krijgt uw vogel voor het slapen gaan bijvoorbeeld een koekje dan zullen wij dit ook doen. Ook geven wij veel individuele aandacht, zo heeft uw vogel een heerlijke vakantie! Klik hier om een reservering te maken.

Hamster, cavia & konijn

Uw huisdier wordt ontvangen in een rustige sfeer waar uw huisdier veel persoonlijke aandacht krijgt! Zoals een knuffel, spel en eventueel een borstelbeurt. Wij hebben een binnenren waar de diertjes geregeld hun pootjes kunnen strekken. Natuurlijk is er ook speelgoed waar ze mee aan de slag kunnen. Om het verblijf zo vertrouwd mogelijk te maken vragen wij uw eigen kooi, voer en verschoningsspullen mee te nemen. Klik hier om een reservering te maken.

Muziek

In het kleine huisdieren hotel staat altijd een gezellig muziekje aan. Dit biedt iets vertrouwds en heeft een positieve werking op onze gasten.

Entingen

Wij zijn een kleinschalig hotel, daarom zijn entingen voor kleine huisdieren bij ons niet verplicht. Wij adviseren uw eigen dierenarts te raadplegen of entingen voor uw huisdier om bepaalde redenen wellicht verstandig kunnen zijn.

 

Bezichtigen

Natuurlijk kunt u eerst een kijkje komen nemen. Zo krijgt u de juiste indruk hoe de vakantie van onze gasten er uitziet. Voor openingstijden zie: bezichtigen.

Sfeerimpressie

Voor een sfeerimpressie klik hier

Tijdens het verblijf

We gaan er natuurlijk vanuit dat uw huisdier een superleuke vakantie heeft, echter, er kan altijd iets gebeuren. Wanneer er tijdens een verblijf onverhoopt bijzonderheden zijn dan nemen wij contact op om dit met u te bespreken. ‘Geen bericht is goed bericht’!

Bericht en fotoservice 

We begrijpen dat u benieuwd bent naar hoe het met uw huisdier gaat, hier naar wilt informeren of een foto wilt ontvangen! Omdat degene die de telefoon beantwoordt uw huisdier niet verzorgd kan dit helaas niet telefonisch. Speciaal hiervoor hebben we de bericht en fotoservice. Klik hier  

Na de vakantie

Mocht u ergens ontevreden over zijn of heeft u punten die wij kunnen verbeteren dan horen wij dit graag. We streven naar de best mogelijke zorg voor uw huisdier en willen ons daarin blijven ontwikkelen. Uw mening is daarin van groot belang.

Vragen

Heeft u nog een vraag kijkt u dan eens op FAQ.