5 sterren dierenhotel

reserveren

Vakantie checklist voor katten

Bezichtigen

U bent van harte welkom ons hotel-resort te komen bezichtigen. Voor openingstijden klik hier.

Reservering wijzigen of annuleren

Wilt u een reservering wijzigen of annuleren dan kan dat HIER

Voorbereiding op de vakantie

Als uw poes de vervoersmand niet leuk vindt dan kunt u deze geruime tijd van tevoren op een voor uw poes bekende plek zetten zodat uw poes aan de mand kan wennen. U kunt daarbij ook het eten van uw poes in de mand zetten zodat ze aan de mand vertrouwd raakt en uw poes zo relaxt mogelijk bij ons arriveert.

Entingen

Voor elke gast hebben we het inentingsboekje nodig. Vergeet u deze dan ook niet mee te nemen en ruim van tevoren te controleren of de entingen juist zijn. Klik HIER voor de juiste entingen. 

Meenemen

  • Inentingsboekje of een ander bewijs waarop we de entingen kunnen controleren.
  • Eventueel een kleedje of iets anders van thuis. Wij hebben zelf heerlijke mandjes, kleedjes en allerlei luxe slaapplekken voor onze gasten. Natuurlijk mag u zelf ook iets meegeven, maar let op: U krijgt het om diverse redenen na afloop niet meer terug.
  • Medicijnen indien van toepassing. Deze niet breken of in alvast in het voer doen s.v.p. Graag wat extra medicijnen meegeven en deze aanleveren in de  originele verpakking. 
  • Eigen voeding indien van toepassing. 
  • Wanneer uw poes voor de eerste keer bij ons komt logeren, adviseren wij om ook wat eigen voeding van thuis mee te nemen. Een poes moet altijd even wennen, en hierdoor kan soms ook de eetlust wat minder goed zijn. Vertrouwd eten kan ervoor zorgen dat uw poes sneller goed gaat eten en kunnen we, indien nodig hierop terugvallen.

Inchecken 

De vakantie gaat beginnen! Spannend! Nadat uw poes is ingecheckt in de receptie mag u met de poezenverzorger meelopen naar de luxe poezensuite. De eerste dag zal uw poes nog wat onwennig zijn, ze krijgt daarom eerst een eigen kamertje, hier kan uw poes met een veilig gevoel de verdere poezensuite overzien. Zodra uw poes rustig en met interesse de omgeving wil verkennen gaat de deur van zijn kamertje open en kan ze de poezensuite verder gaan onderzoeken. De deur van het kamertje blijft de verdere vakantieperiode open waar uw poes zich kan terugtrekken als ze dat wil. De poezensuite heeft een luxe buitentuin met allerlei klim en klautermogelijkheden, deze bevind zich op het zuiden waar ze lekker van het zonnetje kan genieten. Wij gaan goed voor uw poes zorgen! Fijne vakantie!

Tijdens het verblijf

We gaan er natuurlijk vanuit dat uw poes een superleuke vakantie heeft, echter, er kan altijd iets gebeuren. Wanneer er tijdens een verblijf bijzonderheden zijn dan nemen wij contact op om dit met u te bespreken. ‘Geen bericht is goed bericht’!

Bericht en fotoservice 

We begrijpen dat u benieuwd bent naar hoe het met uw poes gaat, hier naar wilt informeren of een foto wilt ontvangen! Omdat degene die de telefoon beantwoordt uw poes niet verzorgd kan dit helaas niet telefonisch. Speciaal hiervoor hebben we de bericht en fotoservice. Klik hier

Restaurant

Omdat het een topvakantie moet zijn staan natuurlijk alleen de heerlijkste gerechten op het menu! Heeft uw poes speciale wensen dan kunt u dat opgeven bij de reservering. Voor de uitgebreide menukaart klik hier. 

Uitchecken

Na de logeerpartij en autorit naar huis hebben sommige gasten thuis even nodig om te acclimatiseren. Gun uw poes de tijd en laat haar ook nog niet naar buiten gaan voordat u ziet dat ze weer helemaal op haar gemak is.

Na de vakantie

Mocht u ergens ontevreden over zijn of heeft u punten die wij kunnen verbeteren dan horen wij dit graag. We streven naar de best mogelijke zorg voor uw huisdier en willen ons daarin blijven ontwikkelen. Uw mening is daarin van groot belang.

Vragen

Heeft u nog een vraag kijkt u dan eens op FAQ.