5 sterren dierenhotel

reserveren

Ontdek ons hondenhotel

Hondenhotel-Resort Marijke

Sfeer en zorg zijn onze belangrijkste uitgangspunten, zo voldoet ons resort aan de hoogste normen zoals u die van een 5 sterrenhotel mag verwachten. Deze gaan voor ons veel  verder dan de standaard van een ‘gewoon’ dierenpension. Ons hele resort ademt sfeer, rust en luxe uit! Een mooie bijkomstigheid is dat wij gelegen zijn  in een schitterende omgeving midden in het Groene Hart! Als u ons resort binnenrijdt ervaart u meteen een vakantiegevoel! Voor sfeerimpressies klik HIER

Luxe hotelkamers

Deze sfeer, rust en luxe vindt u ook in onze honden verblijven. Bij ons geen hekken en hokken maar exclusieve hotelkamers. Deze zijn stijlvol, fris en in een vrolijk kleurenpalet ingericht door onze huisstyliste. In de ruim opgezette hotelkamers staan heerlijke manden en alle hotelkamers zijn voorzien van luxe comfort, zoals vloerverwarming en airconditioning. Zo is het altijd de perfecte temperatuur voor uw hond! Alle hotelkamers hebben een eigen toegang tot een buitenspeelplaats  zodat uw hond heerlijk van het zonnetje en de frisse buitenlucht kan genieten. Uw hond kan uiteraard zelf kiezen waar hij  het liefst verblijft en welke mate gezelschap van andere honden hij wenst. 

Muziek

Echt alles is er bij ons op gericht dat uw hond zich compleet op zijn gemak voelt! 

Om optimaal te kunnen ontspannen klinkt in al onze hotelkamers de gehele dag heerlijk rustige muziek. Dit geeft een fijn gevoel van ‘thuis’. Uw hond kan languit relaxen in een luxe mand  of lekker spelen met de andere honden of met de verzorger met deze vertrouwde geluiden op de achtergrond. Zo zal uw hond  zich helemaal thuis voelen en een ontspannen vakantiegevoel hebben!

Deskundige zorg, veel liefde en aandacht

Alle verzorgers die bij Dierenhotel Marijke werken zijn deskundig opgeleid en de meeste hebben zelfs het diploma Paraveterinair. Dit houdt in dat zij veel kennis hebben van de juiste verzorging, gedrag en psyche van een dier maar ook dat zij zeer deskundig en alert zijn in het opmerken van de kleinste details in gedragsveranderingen, ziekte en het welbevinden van een huisdier. Ook zijn zij opgeleid voor het toedienen van medicatie en kunnen zij bij calamiteiten eerste hulp verlenen. Het hebben van de juiste opleiding is een voorwaarde om in ons dierenhotel te mogen werken. Daarnaast is bovenal dé 100% liefde, passie en optimale inzet voor dieren essentieel!

Alle verzorgers worden jaarlijks bijgeschoold om de kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Dieren EHBO is bijv.  een jaarlijks terugkerende training. Ook volgen diverse medewerkers opleidingen als bijv. dierengedrag, fysio en massage bij dieren etc. Alles is erop gericht om te blijven ontwikkelen en de meest goede zorg te bieden aan uw huisdier.  

‘Zorg, liefde en aandacht voor onze gasten is bij ons het allerbelangrijkst!”.

Niet alle rassen

Wij proberen al onze gasten een optimale vakantie te bieden. Dit bereiken we met name door elke hond in een geschikte roedel te plaatsen. Sommige rassen zijn hier naar onze mening minder geschikt voor en/of vinden dit niet leuk. Ook geven sommige baasjes aan dat ze hun huisdier niet bij deze rassen willen hebben. Deze wens respecteren wij en bepaalde rassen, of kruisingen hiervan, nemen we om deze redenen niet aan. Klik HIER voor de gehele lijst

Echt vakantie!

Wij geven uw hond een echte vakantie! Dit doen wij op de beste manier en dat is door uw hond een vervangende roedel te bieden. Uw hond wordt ingedeeld in een groepje die qua grootte, leeftijd en karakter bij uw hond past. In ons resort kunnen de honden zich met hun vriendjes en vriendinnetjes lekker uitleven op de grote speelweide. U zult ervaren dat uw hond na zijn vakantie waarschijnlijk moe, maar zeer voldaan weer met u huiswaarts keert.

Beperkte beschikbaarheid voor reuen

We nemen geen ongecastreerde reuen aan. Voor hoogseizoen periodes geldt dat we helemaal geen nieuwe reutjes aannemen. Meer info klik HIER.

Verwen Arrangementen

Om de vakantie van uw hond  helemaal onvergetelijk en compleet te maken bieden wij diverse arrangementen. Wat dacht u van een speel- of knuffelarrangement? Of houd uw hond van zwemmen? Dan kunt u een strandwandeling bij boeken! Wie wil dat nou niet tijdens een vakantie!

Exclusieve opties

Nabij ons hotel hebben wij een supermooie recreatieplas met een echt zandstrand waar uw hond zich heerlijk kan uitleven! Houdt uw hond meer van wandelen in het bos? Dan gaat de verzorger wandelen in het bosrijke park ‘Kameryck’. Bedenk eens hoe leuk uw hond dit zal vinden!

Wellness & Spa

In onze spa kunt u uw hond heerlijk laten verwennen met een relaxmassage. Uw hond wordt gemasseerd door een deskundige hondenmasseuse in een kalme omgeving waarbij op de achtergrond een ontspannen muziekje klinkt. Na afloop is uw hond volledig ontspannen. Hoe fijn is dat!

Live volgen

Heeft uw huisdier net zo’n leuke vakantie als u? Middels onze webcam kunt u dit volgen vanaf  uw vakantieadres! Neem snel tussendoor een kijkje hoe hij aan het spelen is met zijn vriendjes of lekker ligt te realexen in zijn mand. Op deze manier is uw huisdier toch een beetje bij u. Hoe fijn is dat!? Deze optie is bij te boeken bij uw reservering.

Bericht en fotoservice

We begrijpen dat u benieuwd bent naar hoe het met uw hond gaat, hier naar wilt informeren of een foto wilt ontvangen! De berichten worden dagelijks gelezen en beantwoordt. Omdat degene die de telefoon beantwoordt uw hond niet verzorgd kan dit helaas niet telefonisch. Speciaal hiervoor hebben we de bericht en fotoservice.

Pup ook op vakantie

Uw pup is vanaf 20 weken van harte welkom. Het is ontzettend waardevol en goed voor de socialisatie en daarbij komt, uw pup vindt het nog leuk ook! Wat is mooier dan spelen met soortgenoten!? Uw pup staat nog overal voor open en kan bij ons allerlei nieuwe ervaringen op doen. De belangrijkste: Socialiseren met zijn soortgenoten. Zo groeit uw pup op tot een zelfverzekerde, stabiele, lieve en sociale hond.

Proefovernachting

Om er zeker van te zijn dat wij uw hond een leuke vakantie kunnen bieden is een proefovernachting soms aan te raden, bijvoorbeeld als uw hond wat onzeker is. Uw hond maakt kennis met ons hotel-resort en onze lieve verzorgers, kan op de speelweide heerlijk met zijn vriendjes spelen en heeft een luxe hotelkamer.

Het kan zijn dat uw hond het toch te spannend vind, we zullen dit altijd eerlijk en open met u communiceren. Uiteindelijk staat het welbevinden van uw hond voorop! Om een proefovernachting  te reserveren zie de pagina reserveren