5 sterren dierenhotel

reserveren

5 sterren dierenhotel

reserveren

Suites

Onze Comfortrooms en Luxe Suites

Onze Comfortrooms en Luxe suites voor onze gasten zijn ontworpen met oog voor detail  gericht op hondenbeleving, onder architectuur ingericht en bieden een comfortabele en luxe ervaring voor uw hond.

Beide kamers beschikken over een stijlvol interieur, comfortabel meubilair en de speciaal voor onze gasten ontworpen salontafel biedt voor culinair genot. Dit alles zorgt voor een ultiem vakantiegevoel.

We streven ernaar om uw hond een gevoel van thuis te bieden, maar onze luxe suite overstijgt zelfs dat. Hier heerst het ultieme vakantiegevoel, waar uw hond zich een ware VIP voelt. Want laten we eerlijk zijn, ook uw hond verdient een onvergetelijke vakantie-ervaring! Wij zoeken passende soortgenootjes bij uw hond waarmee de vakantie in de comfortroom of in de luxe suite samen gevierd kan worden. Want samen is leuker dan alleen! Mocht u toch wensen dat uw hond alleen in een comfortroom of luxe suite verblijft of bijvoorbeeld alleen met de honden uit het eigen gezin dan kunt u dit opgeven op het reserveringsformulier.

U kunt kiezen tussen de Comfortroom en de Luxe Suite.

Beschrijving Comfortroom

De Comfortroom is stijlvol ingericht en voorzien van o.a. een Italiaanse natuurstenen vloer en luxe Arte wallpaper op de muren.

Meubilair: In de comfortroom hebben de  gasten de beschikking over loungekussens om op te liggen. Deze kussens zijn dik en stevig maar ook luxe en zacht! De kussens nodigen uit tot zalig wegdommelen en bieden een knusse rustplek.

De gasten krijgen hun ontbijt, lunch en diner geserveerd in een speciaal voor onze gasten ontworpen salontafel.

Klimaat: De vloerverwarming zorgt voor een altijd aangename temperatuur en prettig binnenklimaat.

Buitenparadijs: Uw hond gaat samen met zijn kamergenootjes drie keer per dag onder begeleiding van hun vaste verzorger naar de speelvelden.

U kunt bij de comfortroom uiteraard diverse opties voor uw hond bijboeken. Klik hier voor de mogelijkheden.

 

Beschrijving luxe suite

De luxe suite is voorzien van een elegante natuurstenen vloer uit Italië. Om het luxe gevoel helemaal compleet te maken siert op de wanden het unieke behang van Arte Wallpaper.

Klimaat: Naast de vloerverwarming zorgt airconditioning voor een altijd aangename binnenklimaat in de suite.

Luxe meubilair: De luxe suite is voorzien van speciaal ontworpen loungebanken. Deze heerlijke banken zijn zo ontworpen dat u hond hier op zijn gewenste manier heerlijk kan relaxen. Languit of juist opgekruld het kan allemaal. De kussens zijn dik en stevig maar tegelijkertijd luxe en zacht.

De speciaal ontworpen salontafel zorgt ervoor dat uw hond zijn of haar ontbijt, lunch en diner op de hoog niveau gepresenteerd krijgt.

Entertainment: De HD-televisie waar uw hond zijn of haar favoriete programma’s op kan bekijken, staat garant voor eindeloos vermaak.

Privé-Buitenruimte:  Dit is de ultieme luxe extra beleving voor uw hond. Met de grote glazen pui  over de gehele breedte van de suite heeft uw hond de hele dag uitzicht en toegang tot het privéterras en speelveld behorend bij de luxe suite. Uw hond kan naar eigen wens de hele dag samen met zijn kamergenootjes binnen en buiten spelen. O.a. comfortabele hangstoelen en een zwembadje  staan klaar voor ontspanning onder de zon, in de schaduw met een zacht briesje. Het privéspeelveld nodigt uit tot rennen en spelen, voor urenlang plezier of relaxen in de buitenlucht.                                            

De suite is de meest fantastische plek voor uw hond om te verblijven in zijn of haar vakantie! Uw hond zal zich geen moment vervelen!

De meerprijs van deze luxe suite is € 23,75 op het standaard dagtarief van de Comfortroom

U kunt bij de luxe suite uiteraard diverse opties voor uw hond bijboeken. Klik hier voor de mogelijkheden.

In de media