5 sterren dierenhotel

reserveren

Hotel arrangement

Wij zorgen uiteraard voor een ontspannen, gezellige en actieve vakantie waarin het onze gasten nergens aan ontbreekt. Veel knuffels en aandacht van de verzorgers, lekker actief naar buiten als uw hond dit wil, of juist lekker binnen relaxen. De wens van onze gasten staat bij ons voorop. Het is immers vakantie!

Om het onze gasten nóg meer naar de zin te maken en hen echt een topvakantie te geven kunt u uw hond bij ons nóg EXTRA laten verwennen! We bieden hiervoor diverse arrangementen Voor tarieven zie de  prijslijst

Strandwandeling

Houdt uw trouwe viervoeter van water, zand en wandelen dan is deze exclusieve optie superleuk! Nabij ons hotel hebben wij een mooi meer met een echt zandstrand waar uw hond zich heerlijk kan uitleven! De verzorger gaat samen met uw hond hier naartoe. Daarmee wordt het een onvergetelijke vakantie voor uw hond!

Deze optie is bij te boeken bij een reservering

Verwennerij

Is uw hond jarig of wilt u hem gewoon extra verwennen dan kunt u kiezen uit diverse versnaperingen. Het zijn stuk voor stuk traktaties die er ook nog eens feestelijk uitzien. Wat dacht u van de smakelijke ‘Woofins’ Barking Bakery Cupcakes. ‘’Heerlijk en een lust voor het oog!’’

Op een warme zomerdag kunt u uw hond laten genieten van een overheerlijke ‘Smoofl’ hondenijsje!

‘’Ook uw hond heeft immers vakantie!’’ 

Deze optie is bij te boeken bij een reservering

Parkwandeling

Houdt uw hond van wandelen en snuffelen in het bos dan is dit een superleuke activiteit tijdens zijn vakantie!

Samen met de verzorger gaat uw hond een lange wandeling maken in het naastgelegen bosrijke park Kameryck. Uw hond krijgt hier alle tijd om heerlijk te snuffelen en te speuren om zo alle geuren van de omgeving in zich op te nemen! ‘’Heerlijk er op uit!’’

Deze optie is bij te boeken bij een reservering

Sportief

Heeft u een energieke hond die een uitdaging niet uit weg gaat? Dan is dit een mooie activiteit om energie kwijt te raken en tegelijkertijd plezier te hebben! Tijdens deze sportieve activiteit zal uw hond, begeleidt door de verzorger een hindernisparcours afleggen. Uiteraard staat plezier bovenaan! Na afloop zal uw hond moe maar voldaan zijn!

Deze optie is bij te boeken bij een reservering

Live volgen

Heeft uw huisdier net zo’n leuke vakantie als u? Middels onze webcam kunt u dit live volgen vanaf uw vakantieadres! Neem snel tussendoor een kijkje hoe hij aan het spelen is met zijn vriendjes of lekker ligt te realexen in zijn mand. Op deze manier is uw huisdier toch een beetje bij u. ‘’Hoe fijn is dat!?’’

Deze optie is bij te boeken bij een reservering

Bericht en fotoservice

Natuurlijk bent u benieuwd hoe het met uw hond gaat. Speciaal hiervoor hebben we de berichtenservice. U kunt een whatsapp sturen naar 06-15461278 en de verzorger van uw huisdier zal u informeren hoe het gaat.

Komt uw huisdier voor de eerste keer logeren dan zal hij misschien wat meer tijd nodig hebben om te wennen. Om u een goed beeld te kunnen geven hoe hij zijn vakantie ervaart adviseren wij u om pas na 3 dagen te informeren.

Wilt u een foto ontvangen van uw huisdier, dan kunt u dit ook via het whatsapp nummer vragen. De eerste foto is gratis, daarna vragen wij hiervoor een vergoeding van € 5,00.

Beauty

Uw hond wordt uitgebreid gewassen in onze wassalon! Wij gebruiken hier hoogwaardige producten op natuurlijke basis. Wij nemen hier uitgebreid de tijd voor zodat het echt een ontspannen één op één moment is tussen uw hond en de verzorger. Uw hond zal van hiervan genieten en u krijgt een schone en fris ruikende beauty mee naar huis!

Deze optie is bij te boeken bij een reservering

Taxiservice

Wanneer het u beter uit komt dat wij uw huisdier brengen of halen dan kunt u onze taxiservice inschakelen. In een luxe taxi komt de chauffeur voorrijden en zal uw hond bij ons hotel brengen waar de vakantie kan beginnen. De chauffeur zal uw hond desgewenst na afloop van de vakantie ook weer bij u thuisbrengen. De taxi is voorzien van airco en de chauffeur zit in dezelfde ruimte waardoor hij uw hond goed in de gaten kan houden. U kunt natuurlijk ook zelf meegaan om uw hond te begeleiden.
Meer info klik hier.

Billy knuffelen met verzorger at dierenhotel Marijke

Knuffelen

Elke hond krijgt tijdens zijn vakantie uiteraard regelmatig knuffels, een aai over zijn bol en aandacht van zijn verzorger. Wilt u uw hond extra laten verwennen en houdt uw hond enorm van knuffelen en kroelen dan is dit hét perfecte arrangement voor uw hond. De verzorger gaat één op één met uw hond knuffelen en kroelen zodat hij nog meer verwend wordt dan al het geval is. “Quality-time!”

Deze verwennerij duurt 30 minuten

Deze optie is bij te boeken bij een reservering

Spelen

Krijgt uw hond niet genoeg van spelen en wilt u uw hond tijdens zijn vakantie wat extra’s bieden dan zal uw hond hier heel blij van worden! Natuurlijk gaat uw hond twee maal per dag met zijn vakantievrienden en de verzorger naar de grasvelden om lekker te spelen maar als u deze activiteit kiest dan gaat uw hond met zijn verzorger nog een keer extra naar de speelweides toe met allerlei speelmateriaal waaruit gekozen kan worden. “Playtime!”

Deze activiteit duurt 30 minuten. De verzorger zal hiervan enkele foto’s maken.

Deze optie is bij te boeken bij een reservering