5 sterren dierenhotel

reserveren

Vaccinaties

Vaccinatie
Elke poes die komt logeren in ons kattenhotel moet natuurlijk geldige vaccinaties hebben. De “herhalen op” datum in het paspoort mag niet zijn verlopen.  Indien deze verlopen is moet de nieuwe enting minimaal 14 dagen voor aanvang van het verblijf toegediend zijn.

Voorwaarden 

  • De laatst gegeven enting mag niet ouder zijn dan 1 jaar.
  • Elke poes moet geënt zijn tegen kattenziekte en niesziekte. De kattenziekte enting is 3 jaar geldig. De niesziekte enting is 1 jaar geldig. Ons dringende advies is om uw poes ook te laten enten tegen Bordetella (dit is een enting die wordt toegediend via de neus). Deze enting mag niet ouder zijn dan één jaar en deze mag niet binnen 7 dagen voor aankomst gegeven zijn anders kunnen we uw poes niet accepteren, dit  omdat uw poes  dan besmettingsgevaar oplevert voor andere gasten. 

Zonder de juiste vaccinaties. Kunt uw poes hier helaas niet logeren. Twijfelt u of uw poes de juiste entingen heeft dan kunt u de entingen ter beoordeling via het contactformulier naar ons verzenden. 

Alle poezen moeten een identificatiechip hebben en behandeld zijn tegen wormen en vlooien.

Het dragen van een vlooienband is toegestaan alleen geven wij de voorkeur aan een andere behandelingsmethode. 

Wilt u liever uw huisdier niet enten dan kunt er ook voor kiezen om een titerbepaling te laten doen. Klik HIER voor de voorwaarden.