5 sterren dierenhotel

reserveren

Reviews van onze klanten op onze facebook pagina

Onafhankelijke review site “Alle bedrijven in”

Onafhankelijke review site van dierenpensions / hotels.

Wat vinden anderen?

Een vertrouwd vakantieadres. Onze hond Molly heeft altijd een fijne vakantie bij Marijke!

"Peter van der Vorst"

Mijn honden Pablo en Didi zijn altijd heel blij als we Kamerik naderen. Ze herkennen de bezorgsters en beleven veel plezier aan een verblijf bij Marijke. Iedereen is vriendelijk en je kan zien dat ze alle dieren goed verzorgen.

"Mvr. Oliver"

Onze twee honden Juanito en Guapo gaan altijd met ontzettend veel plezier naar Marijke toe!! En wat een lief personeel met een goud hart voor dieren! Met een gerust hart laten we ze er achter wetende dat ze niet in betere handen kunnen zijn!

"Fam. van den Heuvel"

Onze hond Buddy gaat regelmatig met vakantie naar Dierenpension Marijke. Hij heeft het daar enorm naar zijn zin en wij laten hem dan ook met een meer dan gerust gevoel achter. De ontvangst is altijd keurig en professioneel. Omdat Buddy kampt met een allergie gebruikt hij medicatie en neemt hij eigen voeding mee, dit alles is geen enkel probleem. Na de vakantie staat Buddy altijd gewassen en geborsteld weer op ons te wachten en doet zijn verzorgster persoonlijk verslag hoe het met Buddy is gegaan. Ook met de jaarwisseling is Buddy vaste gast, zodat hij het nieuwe jaar relax en zonder vuurwerk (waar hij zo bang voor is) in kan gaan. Het is voor ons even rijden, maar meer dan de moeite waard. Wij hopen nog vaak gebruik te maken van deze fantastische 5 sterren opvang!

"Fam. Van Oosterlee"

Hét hotel voor je poes/ kat of hond. Mijn poes Ginger is er nu al een paar keer geweest tijdens vakanties en dat gaat erg goed. Laatste keer stond ze op dieetbrokjes en ook hier houden ze dus rekening mee! Medewerkers zijn erg bekwaam en begaan en houden je op de hoogte via whats app berichtjes. Niet verder zoeken maar dierenhotel Marijke boeken!

"Fam. Van Wijk"

Super fijne plek om onze hond naar toe te brengen. Onze Joop vindt het daar fantastisch!

"Fam van den Berg"

Afgelopen week hebben wij onze mannen, Marley en Pipo, weer opgehaald uit hun hotel. Net als wij, hebben ook zij weer een top vakantie gehad. Niet dat ze echt zelf antwoord kunnen geven op die vraag….maar je ziet (lekker geborsteld en glimmende vacht) en merkt het duidelijk aan ze. Ook een verslag van de verzorger is altijd zeer prettig tijdens de vakantie. Geruststellend wel. Je wilt toch het beste voor ze en nu, na ruim 4 jaar, hebben wij dat gevoel nog steeds gelukkig. Fantastische locatie/accommodatie en een leuk en professioneel team met verzorgers. Hartelijke ontvangst ook, heel fijn! Ga zo door!

"Familie Pluim, Boskoop"

Mijn poes Bailey heeft het erg naar haar zin gehad! Lieve verzorgers, een persoonlijk berichtje hoe het ging. Heel erg fijn! Ze komt zeker weer een keertje logeren.

"Fam. Langelaar"

Geweldige plek voor hond en poes!

"Fam Hewitt"

Prachtig dierenhotel met fijne voorzieningen en een geweldig team. Voor de honden en katten is het zo ook een echte vakantie!

"Piet Hellemans, dierenarts en presentator"

Geweldig personeel. Geen 5 sterren maar 10 sterren!

"Fam. Louwes"

Mijn kat. JoJo komt altijd met veel plezier naar Marijke en sinds de laatste paar keer wil hij niet eens meer mee naar huis als ik hem kom ophalen. De omgeving van het hotel is heel mooi en rustig, de verzorgers zijn heel vriendelijk en ik kan dus met een gerust gevoel op vakantie.

"Fam. Knuchel met kat Jojo"

Onze teckel Dibbes logeert al meer dan 5 jaar bij het prachtige Dierenhotel Marijke. Vaak meer dan 2x keer per jaar verblijft hij in het hotel en wordt zeer liefdevol ontvangen door zijn tijdelijke baasjes. De liefde voor dieren straalt van hen af, zeker op de hond. Want hoe onaardig hij kan zijn tegen vreemden, hoe lief zich gedraagt als hij meegaat met zijn tijdelijke baasjes. Als we Dibbes ophalen is hij is behoorlijk moe (hij is inmiddels ook al bijna 14), lekker schoon gewassen en heeft hij het duidelijk goed naar zijn zin gehad. Ook is hij altijd een stuk beter gesocialiseerd en dat is mooi meegenomen 😉

"Fam. van Ark"

Onze Shadow gaat al jaren naar Marijke. Komt altijd tevreden terug. Personeel is vriendelijk, heeft aandacht voor het dier en houdt rekening met voorkeuren.

"Mevr. Odenhoven"

Wat heeft onze hond een fijne tijd gehad! We werden goed op de hoogte gehouden hoe het met onze kleine vriend ging. In alle open en eerlijkheid is er gecommuniceerd. Wij raden dit met volle overtuiging aan iedereen aan! Bedankt en tot de volgende keer.

"Roxeanne Hazes"

De beste plek om je dier achter te laten als je op vakantie gaat. Wat een professionele club is dit 5 sterren zeker waard. Onze honden komen moe en voldaan weer thuis. Top!

"Fam. Van Mierlo"

Dierenhotel Marijke is een echte aanrader voor uw huisdier! Ons konijn is er al heel vaak tijdens onze vakanties geweest. Bij aankomst word je vriendelijk geholpen bij de receptie. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk tegen de dieren en het lijkt alsof de dieren hen ook herkennen. Als wij er zijn, zien we geregeld kwispelende honden, waaruit blijkt dat de dieren er graag komen. De dieren worden er verwend en worden lekker geknuffeld. Alle medewerkers zijn erg lief voor alle beesten en de medewerkers zijn behulpzaam. Wat ook leuk is, is dat je tijdens je vakantie uitgebreide apps krijgt met informatie hoe het met je dier gaat. Kortom, wij geven Dierenhotel Marijke een dikke 10!

"Familie De Laaf"

Onze honden komen al meer dan 20 jaar bij Dierenhotel Marijke. Wij zijn altijd erg tevreden over de zorg voor de dieren, de vriendelijkheid, de service en professionaliteit. Maar belangrijker is dat iedere hond bij aankomt altijd enthousiast de auto uitsprong / uitspringt en er echt zin in heeft. Ook bij het ophalen, is de begroeting altijd opgewekt en zitten de honden letterlijk en figuurlijk goed in hun vel.

"Fam. Steketee"

Onze Coen is altijd heel enthousiast als wij weer een vakantie voor hem boeken bij dierenhotel Marijke.

"Robert ten Brink"

Mijn konijntjes Fee&Funky hebben al vaak bij dierenhotel Marijke gelogeerd. En elke keer staan de lieve en professionele medewerkers klaar om ze met open armen op te vangen en te vertroetelen. Dit is het enige dierenhotel waar ik ze met een gerust hart kan achterlaten. Bovendien is de communicatie met hen heel makkelijk, snel en gezellig. Binnenkort heb ik weer voor ze geboekt. Ook zijn ze altijd in topconditie bij het ophalen! Een super vakantieplek voor je huisdieren!

"Mvr. Sevincsoy"

Elke keer is het een feestje als we Bommel wegbrengen naar zijn favoriete verzorgsters. Hij is dolenthousiast om hier vakantie te komen vieren. Ze zijn lief en zorgzaam. Bommel gaat altijd weer vrolijk mee naar huis. Een absolute aanrader als je een fijn adres zoekt waar ze met liefde je hond verzorgen.

"Denise Snijder"

Dierenhotel Marijke is de beste plek om je huisdier onder te brengen. Al meer dan 15 jaar verzorgen zij onze hond en nu kat met liefde en aandacht. 5 sterren, 1 meer dan wijzelf boeken - zijn het zeker waard!

"Dhr. Vermeulen"