5 sterren dierenhotel

reserveren

Ontdek onze dagopvang

Dagopvang, onze hondencrèche

Onze dagopvang is helaas volgeboekt voor reuen.

Heeft u regelmatig (maandelijks) dagen waarop u uw hond niet zelf kunt verzorgen dan is onze dagopvang de perfecte oplossing! Tijdens uw afwezigheid bezorgen wij uw hond een leuke dag! Is het niet fijn om te weten dat uw hond de hele dag gezelschap, aandacht en deskundige zorg heeft? Ga er maar gerust van uit dat uw viervoeter bij ons kwispelend binnenkomt en moe en tevreden weer met u mee naar huis gaat! Ook als u veel thuiswerkt heeft u waarschijnlijk niet de tijd om uw hond echt veel actieve aandacht te geven en gunt u uw hond ook de nodige beweging?! Ook dan is onze dagopvang voor u een uitkomst en superleuk voor uw hond! Een win-win situatie!

‘’Uw hond geniet hier de hele dag van het spelen met vriendjes en van de volle aandacht van onze verzorgers!’’ 

De voordelen van de dagopvang

 • Zonder te hoeven reserveren kunt u uw hond elke gewenste dag van de week 24/7 brengen.
 • U gaat onbezorgd naar uw werk en uw hond heeft hier een leuke en actieve dag!
 • U werkt thuis en hoeft u werk niet te onderbreken om actief te zijn met uw hond!
 • Uw hond heeft in tegenstelling tot bij de uitlaatservice de hele dag gezelschap, zorg en aandacht!
 • U hoeft zelf niet meer heel actief te zijn met uw hond, u kunt dus uit uw werk heerlijk met uw hond in de relaxstand!
 • Uw hond verblijft in een prachtige luxe accommodatie!
 • Uw hond krijgt de hele dag knuffels en aandacht van de vaste verzorgsters.
 • De dag gezellig doorbrengen in een zorgvuldig samengesteld groepje soortgenootjes. Geen verveling of eenzaamheid!
 • Gratis proefdag
 • Bij ons geen strippenkaart maar aan het eind van de maand ontvangt u een  duidelijk overzicht van de opvangdagen welke u makkelijk via iDeal kunt voldoen.
 • Na drie maanden kosteloos op te zeggen.
 • Luxe, gezellige en met vloerverwarming verwarmde kamers.
 • Heerlijke speelweides!
 • Mogelijkheden tot het boeken van extra’s om uw hond af en toe eens te verwennen!
 • Ook een overnachting is mogelijk

24 uur per dag open!
U heeft onregelmatige werktijden of uw dag of uw week verloopt opeens anders dan gepland. Plotseling toch werken of eerder of later thuis. Onze dagopvang is heel flexibel en u kunt uw hond 7 dagen per week 24 uur per dag bij ons brengen zonder hiervoor van te voren een reservering te hoeven maken. U krijgt uw eigen unieke toegangssleutel. Wij zorgen voor uw hond tot u hem weer op komt halen. In deze tijd krijgt uw hond bij ons alle zorg en aandacht. Uw hond kan veel buiten spelen maar ook altijd naar binnen als hij dat liever wil, daar zijn luxe hotelkamers in vrolijke kleuren voorzien van aangename vloerverwarming, om heerlijk op te chillen! Bij ons geen kennels of kil grijs beton! Onze verzorgers kijken elke keer weer zorgvuldig naar uw hond en passen de groepsgenootjes en de activiteiten volledig aan op uw hond. Zij zullen er elke keer weer voor zorgen dat uw hond bij ons een topdag heeft!

Niet alle rassen
Wij proberen al onze gasten een optimale vakantie te bieden. Dit bereiken we met name door elke hond in een geschikte roedel te plaatsen. Sommige rassen zijn hier naar onze mening minder geschikt voor en/of vinden dit niet leuk. Ook geven sommige baasjes aan dat ze hun huisdier niet bij deze rassen willen hebben. Deze wens respecteren wij en bepaalde rassen, of kruisingen hiervan, nemen we om deze redenen niet aan. Klik HIER voor de gehele lijst

Extra arrangementen en exclusieve opties
Om het uw hond  nóg meer naar de zin te maken bieden wij diverse arrangementen en exclusieve opties aan. Klik HIER voor de mogelijkheden.

Bezichtiging en kennismaking
Natuurlijk bent u altijd welkom om ons prachtige hotel-resort te komen bekijken. Klik HIER voor de openingstijden van bezichtigen.

Gratis proberen!
Uiteraard wilt u, en wij ook, zeker weten dat uw hond het leuk vindt bij ons. Wij bieden u daarom altijd een gratis proefdag aan voordat u gebruik gaat maken van de dagopvang.

Beschikbaarheid en tarieven
Beschikbaarhied en het tarief kunt u geheel vrijblijvend HIER opvragen.