5 sterren dierenhotel

reserveren

Restaurant Dierenhotel Marijke

Menukaart

Ontbijt
Om 8.00 uur is ons restaurant geopend en wordt het ontbijt opgediend. “Roomservice! 

Ons hotel serveert een uitgebalanceerd ontbijt voor uw hond. Het ontbijt zit vol hoogwaardige voedingsstoffen. Een goede start van de dag! De verzorger blijft bij uw hond om te controleren of hij zijn ontbijt wel goed opeet of niet stiekem van een andere gast mee snoept.  

   Na dit heerlijke ontbijt kan de actieve maar ontspannen dag beginnen!

Lunch
Om 12.00 uur mag uw hond een overheerlijk, uiteraard wel verantwoord, hondensnoepje uitkiezen. “Het is immers vakantie!”

Diner
Om 17.00 uur wordt het diner voorgeschoteld. Ons hotel serveert de beste kwaliteitsbrokken die er zijn in diverse keuzemenu’s. Wij kijken wat bij uw hond past. Het keuzemenu bestaat uit Enjoy Dogfood  Lamb & Rice, Royal Canin of NafNaf Adult Krokant. Stuk voor stuk hondengerechten om de poten bij af te likken! Over het diner serveren wij een toefje vlees in een heerlijke saus om het diner te optimaliseren. 

’Eet smakelijk!’’

Nagerecht
Om 18.00 uur mag uw hond als dessert een overheerlijk, uiteraard wel verantwoord, hondensnoepje uitkiezen. 

“Een beetje verwennerij in de vakantie mag toch best?”

 Snacks en traktaties!
Wilt u uw hond tijdens de vakantie EXTRA verwennen of is hij jarig dan mag een lekkere traktatie niet ontbreken. U kunt kiezen uit diverse smakelijke versnaperingen! Zoals een hondenijsje van Smoofl! En wat dacht u van een lekkere ‘Woofin’ Barking Bakery Cupcake? Dit zijn heerlijke traktaties en ook nog eens een lust voor het oog! Superleuk  voor een verjaardag of gewoon een heerlijk 

verwen- tussendoortje! ‘’Ook uw hond heeft immers vakantie!’’ 

Deze traktaties kunt u boeken bij uw reservering.

Drankenkaart
Bij onze sterrenmenu’s serveren wij  standaard 24 uur per dag vers plat bronwater.

Voor de liefhebbers kan er een heuse Pawsecco, geschonken worden. 

Deze dranken kunt u aan uw reservering toevoegen. 

“Met zo’n heerlijke traktatie of met zo’n chique drankje maken wij een vakantiedag of een feestelijke moment  voor uw viervoeter nog specialer!”

Alle producten zijn gezond en verantwoord zonder toegevoegde suikers!

Speciale wensen 
In ons dierenhotel is bijna alles mogelijk. Eet uw hond bijvoorbeeld alleen verse biefstuk van de slager of zijn er andere speciale wensen dan verzorgen wij dat met alle liefde! Niets is ons te gek!

Uw hond is onze gast en leggen wij graag in de watten!

Dieet of eigen voeding
Wilt u liever eigen voeding meegeven, dan is dat natuurlijk ook mogelijk!

Het zal fijn zijn als u een plastic maatbeker meegeeft zodat wij de hoeveelheid voer van thuis kunnen aanhouden. Ook vragen wij u om extra voeding mee te geven zodat wij altijd meer dan genoeg hebben. Vaak heeft een hond hier wat meer eten nodig omdat hij bij ons meer energie gebruikt in dat geval is er altijd genoeg voeding aanwezig. Beter te veel dan te weinig! Wat over blijft krijgt u gewoon mee terug! 

Het meegeven van eigen diepvriesvoeding is ook mogelijk, hiervoor vragen wij een kleine vergoeding.

Gewicht en voeding
Wij vinden het belangrijk het gewicht van uw hond in de gaten te houden. Wij zullen daarom uw hond gelijk na aankomst in ons dierenhotel wegen en deze gedurende het verblijf tot met vertrek blijven monitoren. Zo weten we steeds of de hoeveelheid voeding goed afgestemd is op zijn verblijf in ons hotel. 

Misschien heeft u  de wens dat uw hond aankomt of juist iets afvalt. Wij zullen dan ons uiterste best doen om dit doel te bereiken!