5 sterren dierenhotel

reserveren

Vaccinatie

Vaccinatie 

Elke hond die komt logeren in ons hondenhotel moet een geldige cocktail- en hondenhoest vaccinatie hebben. De “herhalen op” datum in het paspoort mag niet zijn verlopen.  Indien deze verlopen is moet de nieuwe enting minimaal 14 dagen voor aanvang van het verblijf bij ons toegediend zijn.

Voorwaarden 

  • De laatst gegeven enting mag niet ouder zijn dan 1 jaar.
  • Elke gast moet geënt zijn tegen hondenhoest. Op welke manier(en) laten we over aan het advies van uw eigen dierenarts. Ons dringende advies is om ook te laten enten tegen Bordetella (dit is een enting tegen hondenhoest die wordt toegediend via de neus of wangzak.) Deze enting mag niet ouder zijn dan één jaar en niet binnen 7 dagen voor aankomst toegediend zijn. 

Zonder de juiste vaccinaties. Kunt uw hond hier helaas niet logeren. Twijfelt u nog of uw hond de juiste entingen heeft dan kunt u de entingen ter beoordeling via het contactformulier naar ons verzenden.

Alle gasten moeten een identificatiechip hebben en behandeld zijn tegen wormen en vlooien. De behandeling tegen vlooien mag middels een vlooienband zijn maar de kans is aanwezig dat deze snel kapot gaat. Daarom heeft een andere behandelingsmethode dan een vlooienband onze voorkeur.

Wilt u liever uw hond niet laten enten dan kunt er ook voor kiezen om een titerbepaling te laten doen. Klik HIER voor de voorwaarden.