5 sterren dierenhotel

reserveren

Ontdek ons kattenhotel

Kattenhotel-Resort Marijke

Het poezenhotel-resort is ontworpen door architect Nico van den Berg. De suites zijn stijlvol, fris en in een rustig kleurenpalet ingericht door onze huisstylist. Om zoveel mogelijk het thuisgevoel te creëren zijn de thema’s ‘huis en tuin’. De suites zijn allen rustig en vrijstaand gesitueerd in ons resort  waardoor de poezen op geen enkele wijze hinder ervaren van de logerende honden of mensen die ons hotel komen bezoeken.

In de ruim opgezette suites zijn heerlijke mandjes, banken en fauteuils en om het de poezen nog extra comfortabel te maken zijn alle suites voorzien van alle denkbare luxe comfort, zoals vloerverwarming en airconditioning. Zo hebben we altijd de perfecte temperatuur voor uw poes!

Alle suites hebben een ruime buitenveranda waar de poezen heerlijk van het zonnetje en de frisse buitenlucht kunnen genieten. Uw poes kan uiteraard zelf kiezen waar zij het liefst verblijft en welke mate gezelschap van andere poezen zij wenst. 

Aan uitdaging is er bij ons genoeg te beleven in de vorm van verstopplekjes, speeltjes, klimbomen en klauterpalen! Maar ook hier geldt: Niets moet en alles mag! Het is immers vakantie! Om de vakantie van uw poes helemaal onvergetelijk en compleet te maken kunt u diverse speel- of knuffelarrangementen bijboeken! Voor sfeerimpressies klik HIER

Deskundige zorg, veel liefde en aandacht

Alle verzorgers die bij Dierenhotel Marijke werken zijn deskundig opgeleid, sommige hebben zelfs een diploma Paraveteriniar. Dit houdt in dat zij veel kennis hebben van de juiste verzorging, gedrag en psyche van een poes maar dat zij ook zeer deskundig en alert zijn op het zien van de kleinste details in gedragsveranderingen, ziekte en het welbevinden van een poes. Ook zijn zij opgeleid voor het geven van alle medicatie en kunnen zij bij calamiteiten eerste hulp verlenen. Het hebben van de juiste opleiding is een voorwaarde om in ons dierenhotel te mogen werken en daarnaast bovenal dé 100% liefde, passie en optimale inzet voor dieren! Alle verzorgers worden  jaarlijks bijgeschoold om de kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Dieren EHBO is een voorbeeld van een jaarlijks terugkerende training.  Ook volgen diverse medewerkers opleidingen als bijv. kattengedrag, fysio en massage bij dieren etc.  Alles is er op gericht om te blijven ontwikkelen en de meest goede zorg te bieden aan uw huisdier. 

Klassieke muziek en ontspannen natuurgeluiden

Om optimaal te kunnen ontspannen klinken in onze huiskamersuites de gehele dag klassieke pianoklanken en zijn in de tuinkamersuite ontspannen natuurgeluiden zoals vrolijke vogeltjes en kabbelende beekjes te horen. Heerlijk!

Echt alles is er op gericht dat een poes zich helemaal thuis en compleet op haar gemak voelt! 

Televisie

Om nog meer ontspanning te bieden gaat in de huiskamersuite ‘s avonds de televisie aan en kunnen de poezen genieten van hun favoriete programma “Poesjes”. Dit is een vrolijke serie voor, over en door katten. Uw poes kan languit op de bank, vanuit één van de fauteuils of luxe mandjes kijken naar dit leuke programma! Zo zal uw poes zich helemaal thuis voelen en een echt ontspannen vakantiegevoel hebben!

Verwen Arrangementen

Wilt u uw huisdier nóg meer verwennen dan bieden wij diverse arrangementen. Wat dacht u van een speel of knuffelarrangement? Ook een heerlijke traktatie en een fotoshoot behoort tot de mogelijkheden! voor de arrangementen.  

Bericht en fotoservice

We begrijpen dat u benieuwd bent naar hoe het met uw poes gaat, hier naar wilt informeren of een foto wilt ontvangen! Omdat degene die de telefoon beantwoordt uw poes niet verzorgd kan dit helaas niet telefonisch. Speciaal hiervoor hebben we de bericht en fotoservice.

Bezichtigen van het poezenhotel

Uiteraard kunt u eerst een kijkje komen nemen in ons poezenhotel Zo krijgt u de  juiste indruk hoe de vakantie van onze gasten er uitziet. Voor openingstijden zie: bezichtigen.

Na de vakantie

Mocht u ergens ontevreden over zijn of heeft u punten die wij kunnen verbeteren dan horen wij dit graag. We streven naar de best mogelijke zorg voor uw huisdier en willen ons daarin blijven ontwikkelen. Uw mening is daarin van groot belang. 

Sfeerimpressie

Voor sfeerimpressies klik HIER.