5 sterren dierenhotel

reserveren

Vakantie checklist voor honden

Bezichtigen 

U bent van harte welkom ons hotel-resort te bezichtigen. Voor openingstijden klik HIER.

Reservering wijzigen of annuleren

Wilt u een reservering wijzigen of annuleren dan kan dat HIER.

Entingen

Voor elke gast hebben we het inentingsboekje nodig. Vergeet u deze dan ook niet mee te nemen en ruim van tevoren te controleren of de entingen juist zijn. Klik HIER voor de juiste entingen. 

Meenemen

  • Inentingsboekje of een ander bewijs waarop we de entingen kunnen controleren.
  • Eventueel een kleedje van thuis. Wij hebben zelf ook heerlijke mandjes, kleedjes en allerlei luxe slaapplekken voor onze gasten. Let op: Als u een kleedje o.i.d. meegeeft krijgt u om diverse redenen na afloop niet terug.
  • Medicijnen indien van toepassing. Deze niet breken of alvast in het voer doen s.v.p. Graag wat extra medicijnen meegeven en deze aanleveren in de  originele verpakking. 
  • Voerbakstandaard indien van toepassing. Als uw hond thuis van een verhoging eet.
  • Eigen voeding indien u liever heeft dat uw hond zijn eigen eten krijgt. 

Inchecken

De vakantie gaat beginnen! Spannend! Wij adviseren u om uw hond ‘s morgens te brengen. Op deze manier heeft hij ruim de tijd om kennis te maken met zijn vriendjes en te wennen aan zijn vakantieomgeving.  Nadat u uw hond heeft ingecheckt in de receptie komt de verzorger uw hond bij u ophalen. Wij gaan goed voor uw hond zorgen! Fijne vakantie!

Tijdens het verblijf

We gaan er natuurlijk vanuit dat uw hond een superleuke vakantie heeft, echter, er kan altijd iets gebeuren. Wanneer er tijdens een verblijf onverhoopt bijzonderheden zijn dan nemen wij contact op om dit met u te bespreken. ‘Geen bericht is goed bericht’!

Bericht en fotoservice 

We begrijpen dat u benieuwd bent naar hoe het met uw hond gaat, hier naar wilt informeren of een foto wilt ontvangen! Omdat degene die de telefoon beantwoordt uw hond niet verzorgd kan dit helaas niet telefonisch. Speciaal hiervoor hebben we de bericht en fotoservice. Klik hier

Restaurant 

Omdat het een topvakantie moet zijn staan natuurlijk alleen de heerlijkste gerechten op het menu! Heeft uw hond speciale wensen dan kunt u dat opgeven bij de reservering. Voor de uitgebreide menukaart klik hier. 

Uitchecken

Na de het verblijf in het hondenhotel-resort zijn onze gasten vaak best moe van het spelen en alle nieuwe indrukken die ze hebben opgedaan. Gun uw hond deze rust. Wij adviseren de eerste twee dagen na het verblijf geen inspannende dingen te ondernemen. 

Na de vakantie

Mocht u ergens ontevreden over zijn of heeft u punten die wij kunnen verbeteren dan horen wij dit graag. We streven naar de best mogelijke zorg voor uw huisdier en willen ons daarin blijven ontwikkelen. Uw mening is daarin van groot belang.

Vragen

Heeft u nog een vraag kijkt u dan eens op FAQ.