5 sterren dierenhotel

reserveren

Restaurant Dierenhotel Marijke

Menukaart

Ontbijt

Om 8.00 uur is ons restaurant geopend en wordt het ontbijt opgediend. “Roomservice!”

Ons hotel serveert een gezond en uitgebalanceerd ontbijt voor uw poes.  Het ontbijt van ’Royal Canin Sensible’ zit vol hoogwaardige natuurlijke voedingsstoffen aangepast aan de hoge eisen van uw poes. Het is zeer compleet en vormt hiermee een goede start van de dag! Daarbij serveren we ook nog eens een heerlijk sausje van Carny rund, kip en eend.

De verzorger blijft bij uw poes om te controleren of zij haar ontbijtje wel goed opeet! Daarna wordt zijn bordje weer gevuld met hoogwaardige brokjes waarvan uw poes gedurende de hele dag kan genieten. Na dit heerlijke ontbijt kan de ontspannen dag beginnen!

Lunch

Om 12.00 uur mag uw poes  zelf een overheerlijk, uiteraard wel verantwoorde poezensnack Kip of Kaas  uitkiezen.

Het is immers vakantie!”

Diner

Om 17.00 uur wordt het diner voorgeschoteld. Ons hotel serveert de beste en meest overheerlijke kwaliteitsbrokjes die er zijn. Poezen slagen er meestal heel goed in om duidelijk te maken wat ze willen! Aan hun voer stellen ze hoge eisen qua smaak!

Ons diner bestaat daarom uit de heerlijke complete voeding van ‘Royal Canin Sensible’ dit sluit het best aan bij de natuurlijke behoefte van uw poes. Een Poezendiner om de pootjes bij af te likken! Ook bij het diner blijft de verzorger bij uw poes  om te controleren of ze haar bordje wel goed leeg eet en dat een andere gast niet van haar bordje mee snoept!

‘’Eet smakelijk!’’

Snacks en traktaties!

Wilt u uw poes tijdens de vakantie EXTRA verwennen dan mag een lekkere traktatie niet ontbreken. Wij serveren uw poes een smakelijke Cup cake gevuld met Tonijn, geraspte kaas, een scheutje kattenmelk en afgemaakt met overheerlijke kattensnoepjes. Een echte verwennerij! Zo maken we een vakantiedag samen met uw viervoeter nog specialer!

‘’Ook uw poes heeft immers vakantie!’’

Deze traktaties kunt u boeken bij uw reservering.

Speciale wensen 

Bij ons dierenhotel is bijna alles mogelijk en is niets te gek! Eet uw poes bijvoorbeeld alleen verse vis van de visboer dan verzorgen wij dat ook met alle liefde!

“Uw poes is onze gast en  leggen wij graag in de watten!”

 

Dieet of eigen voeding

Wilt u liever eigen voeding meegeven, dan is dat natuurlijk mogelijk!

Wij vragen u om extra voeding mee te geven zodat wij altijd meer dan genoeg hebben. Vaak heeft een poes hier meer eten nodig omdat zij bij ons meer energie gebruikt in dat geval is er altijd genoeg voeding aanwezig. Beter te veel dan te weinig! Wat over blijft krijgt u gewoon mee terug.

Mag uw poes niets anders eten dan het eigen eten dan adviseren we u hierover contact op te nemen met ons of dit duidelijk bij de reservering te vermelden.

Het meegeven van eigen diepvriesvoeding is ook mogelijk, hiervoor vragen wij een kleine vergoeding.