5 sterren dierenhotel

reserveren

Over Dierenhotel Marijke

Familiebedrijf

Meer dan 30 jaar geleden is ons dierenhotel gestart door onze  moeder Marijke. Vandaar ook onze naam ‘Dierenhotel Marijke’. Eigenlijk is het dierenhotel niet echt ‘gestart’ maar langzaam ontstaan en gegroeid. Onze moeder had altijd al enorm veel passie en liefde voor dieren en ving thuis allerlei verschillende dieren op. Van gewonde, zieke eendjes tot grote logeerhonden van kennissen en vrienden als deze op vakantie gingen. Ze  voelde zich dan helemaal in haar element! Ze volgde met succes diverse opleidingen met betrekking tot (huis)dieren en behaalde ook haar vakbekwaamheid dierenpension. Uiteindelijk durfde zij samen met onze vader Teus de stap te nemen en hun droom waar te maken. Zo starten zij samen Dierenhotel Marijke!

De passie en liefde voor dieren hebben wij dus met de paplepel ingegoten gekregen, waarvoor wij onze ouders zeer dankbaar zijn. Wij zijn dan ook heel blij en trots dat wij, Dennis en Eli, het stokje van onze ouders mochten overnemen. Nadat ook wij al de benodigde diploma’s hadden behaald zetten wij Dierenhotel Marijke vol enthousiasme en liefde voort! Wij vinden het belangrijk ons voortdurend te blijven ontwikkelen middels trainingen, opleidingen en qua aanbod en luxe voor de bij ons logerende gasten! Alleen het beste is goed genoeg! Wij zijn ontzettend trots op Dierenhotel Marijke, het mooiste en beste 5 sterren hotel resort van Nederland!

Wellicht overbodig maar ook van onze verzorgers verwachten wij naast de juiste opleiding bovenal dié 100% liefde, passie en optimale inzet voor dieren die wij van onze moeder hebben meegekregen!

Wij zijn diverse malen op televisie geweest met ons hotel-resort klik HIER.

Ons dierenhotel is aangesloten bij vakorganisatie Dibevo en wij bezitten het kwaliteitskeurmerk Dierbaar.