5 sterren dierenhotel

reserveren

5 sterren dierenhotel

reserveren

Hotel arrangement

Natuurlijk krijgen onze poezengasten iedere dag knuffels en aandacht maar wilt u haar EXTRA laten verwennen dan bieden wij hiervoor diverse extra arrangementen om haar echt een topvakantie te geven. Wat dacht u van een lange één op één speel – en/of knuffelarrangement. Bedenk eens hoe leuk uw huisdier dit zal vinden! 

Bovenstaande arrangementen kunt u bij uw reservering bijboeken. Voor de tarieven zie de prijslijst.

Spelen

Vindt uw poes het leuk om te spelen? Dan is het superleuk om een speelarrangement bij te boeken. De verzorger gaat één op één spelen en zal hierbij allerlei speeltjes gebruiken zoals de dansende vis, de kattenveertjes, de puzzeldoos en niet te vergeten de interactieve muis. We zullen het spel afstemmen op wat uw poes leuk vindt om te doen. U mag natuurlijk ook zijn favoriete speeltje meegeven “Hiermee wordt het zeker een onvergetelijke vakantie”!
Deze optie is bij te boeken bij uw reservering

Knuffelen & Kroelen

Is uw poes een echt ‘knuffeldier’ dan is dit een leuke extra die wij uw poes kunnen bieden. De verzorger gaat  één op één knuffelen en kroelen. Op deze manier wordt  zij nog meer verwend dan al het geval is. “Quality time”!
Deze optie is bij te boeken bij uw reservering

Verwennerij

Is uw poes jarig of wilt u haar gewoon extra verwennen dan hebben wij een heerlijke traktatie die er ook nog eens feestelijk uitziet. De smakelijke Cup cakes zijn gevuld met Tonijn, geraspte kaas, een scheutje kattenmelk en afgemaakt met overheerlijke kattensnoepjes. Een lust voor het oog! Zo maken we een feestelijke moment samen uw viervoeter nog specialer. ‘’Hoe leuk is dat’’!?
Deze optie is bij te boeken bij uw reservering

Bericht en fotoservice

Natuurlijk bent u benieuwd hoe het met uw poes gaat. Komt hij voor de eerste keer dan ontvangt u één foto tijdens zijn vakantie en één bericht per 6 dagen gratis. Daarna vragen wij hiervoor een kleine vergoeding. Meer info klik HIER. ‘’Zo blijft u altijd op de hoogte’’

In de media