5 sterren dierenhotel

reserveren

Handige links

Arnoud Busscher Hondenspecialist

Gediplomeerde hondengedragstherapeut. Belangrijkste taak is het adviseren van hondeneigenaren hoe zij het gedragsprobleem van hun hond kunnen oplossen. Daarnaast geef ik een puppy cursus om gedragsproblemen bij de jonge hond te voorkomen.

Dierenkliniek Vondelpark

In het hart van Amsterdam Zuid vindt u de betrokken en deskundige dierenartsen van Dierenkliniek Vondelpark. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van katten, honden en kleine huisdieren.

Diergeneeskundig centrum ‘de Limes’

Bent u nog op zoek naar een dierenarts ? Ook vanuit de omliggende gemeenten zoals Woerden, Breukelen, Maarssen(-broek), Montfoort, De Meern en de Leidsche Rijn bent u van harte welkom bij onze dierenartspraktijk.

Ranzijn dierenarts

Ranzijn tuin & dier bestaat uit vijftien winkels elk met een tuincentrum en een dierenspeciaalzaak. Naast de tuin- en dierafdeling hebben de meeste winkels een dierenartspraktijk , trimsalon en hondenwasstraat.

Dierenkliniek Hugen

Een moderne kliniek in Nieuwegein met een team van 2 dierenartsen en 3 assistentes. 

Dierenkliniek Leidsche Rijn

Een moderne kliniek in Nieuwegein met een team van 2 dierenartsen en 3 aaBij binnenkomst van onze praktijk wordt u vriendelijk welkom geheten door 1 van de assistentes. Bij hen kunt u terecht voor het maken van een afspraak, de aanschaf van (dieet)voer en het ophalen van verzorgingsproducten en (herhalings)recepten. Ook kunnen zij u duidelijk informeren over de preventieve zorg van uw huisdier assistentes. 

Dierenkliniek Wilhelminapark

Dierenkliniek Wilhelminapark is een modern uitgeruste kliniek voor gezelschapsdieren met uitgebreide faciliteiten, gevestigd in Utrecht. Naast het stellen van een diagnose en het behandelen van klachten besteden wij ook veel aandacht aan het voorkomen van aandoeningen en ziekten. We behandelen honden, katten, fretten, konijnen en knaagdieren (cavia, rat, etc). Onze deskundigheid betreft het totale welzijn van uw huisdier en voor alle verschillende aspecten hiervan kunt u bij ons terecht.

Dierenkliniek de Zon

De Zon is een moderne dierenkliniek voor gezelschapsdieren. Wij zijn sinds 2002 gevestigd aan het Zonneplein in Amsterdam-Noord (Tuindorp-Oostzaan)

Dierenkliniek Lunetten

Dierenkliniek Lunetten is een dierenarts in Utrecht Lunetten. Wij beschikken tevens over een spoed dierenarts en een dierenarts aan huis.

Hondentrainingshop

De webshop met artikelen voor het opvoeden en trainen van uw hond.

De website met informatie over het houden van huisdieren.

Chipnummer.nl

Website voor het vinden van registratie gegevens voor dieren met een chipnummer.

Huisdierenspecialist

Website met praktische informatie over huisdieren.

Mark dierenarts

Vleuten

Toewijding, oprechte interesse, onvoorwaardelijke zorg en vertrouwen. We zetten onze kennis en expertise in voor het beste behandelplan, betrekken je overal bij en bieden jou altijd de keuze. Samen het beste.Website met praktische informatie over huisdieren.

Artikel welke hond past bij mij

Informatief artikel voor de keuze van een hond.