5 sterren dierenhotel

reserveren

Luxe suites

Beleving

De  exclusieve sfeer en rust die u bij aankomst bij ons hotel al ervaart vindt u ook in onze hotelkamers. Bij ons geen kennels, hekken of hokken maar luxe hotelkamers! Deze zijn stijlvol, fris en in een vrolijk kleurenpalet ingericht door onze huisstyliste. Onze ruim opgezette hotelkamers zijn voorzien van luxe comfort, zoals vloerverwarming en airconditioning. Zo is het altijd de perfecte temperatuur voor uw hond! Alle hotelkamers hebben een eigen toegang tot een ruime buitenspeelplaats zodat uw hond heerlijk van het zonnetje en de frisse buitenlucht kan genieten. Uw hond kan uiteraard zelf kiezen waar hij het liefst verblijft en welke mate gezelschap van andere honden hij wenst! 

Wij onderscheiden ons van de traditionele dierenpensions met de kille kennels, hokken, tegels en beton. Integendeel, ons doel is om een ​​‘warme’ omgeving zo dicht mogelijk bij ‘thuis’ te creëren met daarnaast nog meer luxe aan te bieden zoals dat van een vakantie verwacht mag worden!

‘’Echt alles is er bij ons op gericht dat uw hond zich compleet op zijn gemak voelt!’’

Sfeerimpressie

Voor sfeerimpressies klik HIER.

Muziek

Om optimaal te kunnen ontspannen klinkt in al onze hotelkamers de gehele dag heerlijk rustig muziekje. Dit geeft een fijn gevoel van ‘thuis’. Uw hond kan languit relaxen in een luxe, zachte mand, lekker spelen met andere honden of met de verzorger met deze vertrouwde geluiden op de achtergrond. Uw hond zal zich helemaal thuis voelen en een ontspannen vakantiegevoel hebben! Vindt uw hond het fijn een televisie in de hotelkamer te hebben dan is ook daar bij ons de mogelijkheid voor. Heeft uw hond andere eigen wensen waar hij helemaal blij van wordt? Dan kunt u deze uiteraard doorgeven, bij ons is veel mogelijk en wij zullen onze uiterste best doen het te regelen!

“Als alleen het allerbeste goed genoeg is!”

Voor sfeerimpressies klik HIER.