Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Overige huisdieren

Overige huisdieren die wij verzorgen in ons dierenpension zijn konijnen, cavia’s, vogels en hamsters. Elk van deze dieren is een andere bodembedekking, voer e.d. gewend, daarom dient u dit zelf mee te nemen. Elk knaagdier en vogel blijft ook in zijn eigen kooi die u dan ook mee moet nemen.

Wij zijn Aeres gecertificeerd en daardoor hebben wij ook voor kleine huisdieren de optimale kennis in huis.

Alle dieren staan bij ons binnen. Heeft u bijvoorbeeld een konijn dat altijd buiten is dan kunnen we het konijn helaas niet opvangen.

Om een reservering in ons dierenpension te maken kunt u ons reserveringsformulier gebruiken.

Tarieven

Papegaai
€ 6,00

Vogel, knaagdier
€ 5,50  tweede dier 20% korting

Entingen

Omdat we maar enkele vogels en knaagdieren opvangen zijn entingen niet verplicht.

Bezichtigen

Natuurlijk kunt u eerst een kijkje komen nemen in ons dierenpension. Zo krijgt u de juiste indruk hoe de vakantie van onze gasten er uitziet. Voor openingstijden zie: bezichtigen.

Graag tot ziens.

 

Bovenstaande tarieven zijn per dag en inclusief BTW. De dag van brengen wordt altijd in zijn geheel in rekening gebracht. De dag van halen wordt voor de helft berekend indien u in de ochtend komt ophalen.

Op alle verblijven zijn de algemene voorwaarden van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd onder nummer 40506478 bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort.

Jullie zorgen super goed voor de dieren en altijd in het belang van het dier! F. Smeets
© Pluk Ontwerpbureau