Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Wie zijn wij en hoe is het zo gekomen?

We zullen ons eerst voorstellen: Teus, Marijke en zonen Dennis en Eli. Het dierenhotel is eigenlijk niet opgericht, maar meer dan 25 jaar geleden uit hobby ontstaan. Samen met ons vaste team staan we voor uw huisdier klaar. Omdat we bij het dierenhotel wonen is er ook altijd iemand aanwezig.

Door de liefde en interesse voor dieren en na diverse opleidingen in de dierenbranche, zoals A.K.K. bij de raad van beheer, dierengedrag bij Martin Gaus, hondentrainingen, E.H.B.O. voor dieren, etc., is het geworden wat het nu is: Dierenhotel Marijke; een bedrijf met vakbekwame verzorgers die met liefde voor uw huisdier zorgen. Ook is er regelmatig toezicht van dierenbescherming, algemene inspectiedienst, dierenarts en zijn we lid van vakorganisatie Dibevo en een goedgekeurd hotel door Stichting Dierbaar.

Onze missie is uw huisdier een leuke vakantie te bezorgen. Dit bereiken wij onder andere door de gasten een comfortabel en huiselijk onderkomen te bieden. Poezen houden van gezelligheid en honden zijn roedeldieren dus elke gast viert zijn vakantie dan ook altijd gezellig met passende soortgenootjes. We nemen mede daarom helaas niet elk hondenras aan.

Kortom, we doen er alles aan om uw huisdier zo goed mogelijk te verzorgen en een fijne vakantie te bieden.

 

Jullie zorgen super goed voor de dieren en altijd in het belang van het dier! Mevr. Koole
© Pluk Ontwerpbureau