5 sterren dierenhotel

reserveren

Spa-Wellness

Ontdek onze spa

Wilt u uw huisdier extra laten verwennen dan is een professionele hondenmassage of een overheerlijke wasbeurt tijdens het verblijf in hotel-resort Marijke een uitstekende optie!

Relax-massage

Uw hond zal heerlijk genieten van deze massage. Hij wordt gemasseerd door een deskundige masseuse in een kalme omgeving waarbij op de achtergrond een ontspannen muziekje klinkt. Een hond masseren is niet hetzelfde als het masseren van een mens. In plaats van het spierweefsel stevig te kneden om de spieren los te maken, zal de masseuse voorzichtige bewegingen maken waardoor uw hond zich zal ontspannen en zich op zijn gemak zal voelen. ‘’Dit is echt genieten voor uw hond!’’

Wassen

Uw hond verblijft bij ons in een groepje met veel speelkameraadjes en daarbij gaan ze 2 keer per dag lekker naar de speelweide. Superleuk natuurlijk maar het kan zijn dat uw hond vuiler wordt dan thuis en soms ook wat naar ‘hond gaat ruiken’. Omdat dit meestal als een onaangename geur wordt ervaren raden wij u aan uw hond voordat u hem ophaalt door ons uitgebreid te laten wassen in onze wassalon! Wij gebruiken hier hoogwaardige producten op natuurlijke basis. Wij nemen hier uitgebreid de tijd voor zodat het echt een ontspannen één op één moment is tussen uw hond en de verzorger. Uw hond zal van hiervan genieten en u krijgt een schone en fris ruikende hond mee naar huis!