Dierenhotel Marijke
5 sterren dierenhotel

Hondenhotel Marijke

Voorop staat dat uw huisdier het in ons hondenhotel naar zijn zin moet hebben en zijn roedel (het baasje, gezin) niet mag missen. Wij doen dit op de best denkbare manier, en dat is door uw huisdier een plaatsvervangende roedel te bieden. De honden worden ingedeeld in groepjes die qua grootte, leeftijd en karakter bij elkaar passen, zodat zij een gezellige roedel vormen. In ons hondenhotel kunnen de honden zich met hun groep lekker uitleven. De deur naar hun binnenverblijf staat altijd open. Ze kunnen zich dus altijd terugtrekken naar hun met vloerverwarming verwarmde binnenverblijf om uit te rusten in de daar aanwezige manden en bedden. U zult ervaren dat uw huisdier na zijn vakantie misschien moe, maar zeer voldaan weer met u huiswaarts keert.

Muziek

In ons hondenhotel is continu een gezellig muziekje aan. Dit biedt iets vertrouwds en blijkt een positieve werking op onze gasten te hebben.

Pup ook op vakantie

De meeste hondenpensions nemen om verschillende redenen geen puppies aan en wij merken vaak dat de baasjes het zielig en vervelend vinden om hun pup ergens onder te brengen. Wij begrijpen dat u het moeilijk vindt, maar eigenlijk is het een hele goede investering in hun opvoeding en ze vinden het nog erg leuk ook (wat is mooier dan veel kunnen spelen met je soortgenoten). Uw pup staat nog overal voor open en kan bij ons allerlei nieuwe ervaringen op doen en het belangrijkste socialiseren met zijn of haar nieuwe vriendjes bij wie de pup gezellig in de groep komt.

Proefperiode

Afhankelijk van het ras of omschrijving van de hond willen we een nieuwe gast soms eerst op proef hebben om te kijken of wij ook deze gast een leuke vakantie kunnen bezorgen. Ook sommige baasjes vinden het zelf gewoon prettig hun hond eerst op proef te laten komen en ook dat is natuurlijk geen probleem.

Een dag is hiervoor vaak net te kort en adviseren dan ook om de eerste dag in de ochtend te brengen en de volgende ochtend of avond weer op te halen.

In de weekenden is er altijd wat meer drukte voor de gasten i.v.m. wisselingen in de roedels, een proefperiode op zaterdag en zondag is daarom niet verstandig. Verder kan dit buiten de schoolvakanties het hele jaar. Om de proefperiode te reserveren vragen we het reserveringsformulier op onze website in te vullen.

Helaas niet alle rassen

We streven er naar elke gast een leuke vakantie bezorgen, dit bereiken we met name door met elke gast een leuke roedel te maken. Sommige rassen zijn hier naar na 30  jaar ervaring vaak minder geschikt voor of vinden dit gewoon niet leuk. Ook geven veel baasjes aan dat ze hun huisdier niet bij deze rassen willen hebben, deze wens wordt natuurlijk gerespecteerd met gevolg dat we vaak geen roedelgenootjes voor deze honden hebben. Rassen, of kruisingen hiervan, die we om deze redenen helaas niet meer aannemen zijn bijvoorbeeld de Bull terriër, Pitbull terriër, Bully en Boerboel, voor de gehele lijst met rassen klik hier.

Ook zijn er rassen bijvoorbeeld een Boxer, Duitse dog, Fox- Terriër, Franse Bulldog welke we alleen met gasten van het andere geslacht plaatsen en we deze daarom nooit in een schoolvakantie kunnen opvangen, zie ook bovengenoemde lijst voor alle rassen.

Internetcamera

Tegen een kleine vergoeding kunt u wereldwijd uw huisdier en haar roedel in hun binnenverblijf live volgen. Klik hier voor meer informatie.

Diverse

Heeft u nog meer vragen, kijkt u dan ook eens bij de veelgestelde vragen.

Voor meer foto`s en impressies nodigen we u van harte uit op onze facebook pagina en ons fotoboek.

Graag tot ziens.

Enthousiast gemaakt door vele verhalen gunnen wij onze Odie deze vakantie in Dierenhotel Marijke zózeer, dat we zélf toen ook maar besloten hebben dezelfde periode als hij op vakantie te gaan!! Madelene van Wandelen-Mantel